Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SEKSI

Katarina u donjem vešu najavila novu pesmu i spot! (FOTO)

Autor: Ekipa Alo! | 12.01.2014 - 08:48:00h | Komentara: 4

Fanovi Katarine Zivkovic bas imaju sreće. Pored toga što lepa pevačica putem svoje Fejsbuk stranice redovno bez cenzure komunicira sa njima, za par dana "uručiće " im i praznični poklon. Novu pesmu i novi spot.

Katarina Živković

Katarina Živković

Od kako je pre par meseci objavila svoj prvi album, pevačica ne prestaje da intrigira javnost, što svojim češto šaljivim izjavama, što sve provokativnijim i zrelijim nastupima.
Za Kaću se može reći da je godina za nama bila njena u pravom smislu te reči, jer je pored albuma sa kojeg su se izdvojile mnoge pesme, i pesme Ludo srce koja je mega  hit u Srbiji i regionu, taletovana Leskovčanka publici je predstavila i nekoliko visokobudžetnih spotova.
Pored takve diskografije, terenski uspeh ne može da izostane, pa je danas Katarina jedna od najtrazenijih pevačica Grand produkcije. Kako smo saznali, unapred zakazane nastupe ima čak do leta, ali se kao pojedine kolegice ne hvali po medijima i svaki nastup najavljuje blagovremeno.
Sam početak 2014. godine, za Kaču je bio veoma turbulentan. Fenomenalan nastup za doček Nove godine u Vrnjačkoj Banji prepričava se još uvek, a pevačica je već posle dočeka imala veliki broj nastupa, a ovakav period je očekuje i u budućnosti. Iz tih razloga, za par dana će se baciti na snimanje novog spota za pesmu kako smo saznali brzeg ritma, koju će publici uskoro predstaviti. Ova informacija, obradovala je pevačicine verne fanove kojih je na njenoj zvaničnoj stranici iz dana u dan sve više!
Poslednji komentari
  • luka Vreme: 12.01.2014 09:52h

    ...dupetom do zvezda...

  • sanja Vreme: 12.01.2014 14:46h

    Slika stara vise od godinu dana i nikakve veze sa novom pesmom i spotom. Pogotovo Kaca nije iste najavila ovom slikom, ali ajde...Pesmu i spot svakako jedva cekamo :)

  • Petar Vreme: 13.01.2014 02:05h

    ma bila slika od juce ili od prekjuce, jadna je to pjevacica koja mora pjesmu promovisat u donjem vesu, polu gola. Ali to prolazi u zemlji zvana Srbija i ova djevojka nazalost ima puno mladih djevojaka koje je obozavaju. Bas imaju i koga.

  • jocaaa Vreme: 13.01.2014 15:38h

    a radnja spota se dogadja u amsterdamu???za 10 god ce klinke ovako obucene da idu u skolu..pazte sta vam kazem

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP