Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

GORAN STAMENKOVIĆ IZAZVAO SAOBRAĆAJNU NEZGODU

Katarinin dečko se zakucao u auto BIA

Autor: Ivan Gajić | 02.11.2014 - 08:11:00h | Komentara: 1

Goran Stamenković, dečko voditeljke Katarine Šišmanović, izazvao je u utorak saobraćajnu nezgodu na mostu Gazela i oštetio automobil Bezbednosno-informativne agencije. Direktor produkcijske kuće „Emoušn“ u utorak 28. oktobra zakucao se svojim BMW X6 u kola koja se vode na BIA.

Bez  komentara:  Katarina  Šišmanović  i Goran  Stamenković

Bez komentara: Katarina Šišmanović i Goran Stamenković | Foto: Goran Srdanov

- Oko 14 časova na početku “Gazele” Goša se sa svojim automobilom BMW X6 uključivao na ovaj most u pravcu ka Novom Beogradu i svojom nepažnjom sudario se sa BMW 528, koji je u vlasništvu BIA. Odmah je izašao iz auta i prišao vozaču drugog automobila kako bi se izvinio i video kako mogu da reše novonastalu situaciju.

Kako to obično biva u takvim situacijama, pošto se stvorila velika gužva na samom uključenju, veliki broj nervoznih vozača je počeo da trubi i dobacuje. Oba automobila su prilično oštećena u ovoj nezgodi, zbog čega su morali da čekaju dolazak saobraćajne policije - objašnjava naš izvor, koji dodaje da će protiv Stamenkovića sudiji za prekršaje biti podnet zahtev za pokretanje prekršajnog postupka zbog ugrožavanja bezbednosti u saobraćaju.

U želji da dobijemo komentar u vezi sa ovom nezgodom pokušali smo da kontaktiramo sa Goranom, ali se do zaključenja broja nije javljao na telefon niti je odgovarao na sms poruke. Njegova devojka Katarina Šišmanović nije želela da komentariše ovaj slučaj, te nas je uputila na PR službu kuće „Emoušn“, koja do zaključenja ovog broja nisu odgovarali na naše pozive.
Podsećanja radi, Katarina i Goran započeli su vezu 2009. ali su iste godine i raskinuli.
Neposredno posle toga voditeljka je počela da se zabavlja sa slovenačkim biznismenom Dejanom Kitićem, od koga se razvela dve godine kasnije. Te iste godine, počela su nagađanja da su Šišmanovićeva i Goša obnovili svoju vezu, u prilog čemu je išlo i njihovo zajedničko pojavljivanje na žurki povodom finala „Velikog brata“. Ipak, svojoj vezi su drugu šansu dali sredinom 2012. godine i od tada nisu raskidali.
 
Poslednji komentari
  • Aleksandar Vreme: 02.11.2014 10:53h

    Pozdrav za Miljuša, pozdrav i za Gošu!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP