Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ALTERNATIVAC

Keba: Lečim se Teslinim talasima!

Autor: Dragana Tripić | 06.04.2014 - 21:10:00h | Komentara: 8

Nakon što je godinama mukotrpno radio i imao buran život na estradi, Dragan Kojić Keba (54) odlučio je da se podvrgne alternativnoj metodi isceljivanja - Tesla metamorfozom! Kako „Alo!“ saznaje, folk pevač već nekoliko godina proučava dela velikog pronalazača Nikole Tesle, a po preporuci prijatelja, krenuo je na seanse takozvanim Tesla talasima, koji za cilj imaju povezivanje energetskih tačaka na njegovom telu i uspostavljanje opšte harmonije organizma, i to tako što se koriste direktno iz aktivnog polja, upravo onako kako je Tesla objašnjavao.

Dragan Kojić Keba

"Svima preporučujem ovakvo lečenje": Dragan Kojić Keba | Foto: Rajko Ristić

 - Keba nema nikakve psihofizičke probleme, ali je zbog sebe i želje da unapredi svoj život odlučio da ovu Teslinu metodu lično primeni na sebi. S obzirom na to da već duže vreme proučava Teslinu literaturu, on se posavetovao sa osobama koje su se podvrgle ovim tretmanima. Iako nije pobornik alternativnih metoda lečenja, i čak sa sumnjom gleda na takav vid terapije, odlučio je da proba, te je zakazao termin u jednoj privatnoj ordinaciji. Već posle prvog tretmana bio je zapanjen rezultatima, što ga je podstaklo da nastavi sa terapijom - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak pevaču, i dodao da je Keba sada veseo i smiran, a na probleme gleda sa drugog aspekta.

Nikola Tesla

Keba veruje u njegove zakone: Nikola Tesla 

- Kojić je već odradio tri tretmana koja su obavezna. Na njega ovaj vid isceljivanja, odnosno lečenja, utiče odlično, i na svakodnevne probleme gleda drugačije. Bez nerviranja rešava sve što može, prosto rečeno, ne troši energiju bespotrebno, a njegovo opšte zdravstveno stanje je odlično. Nedavno je na jednom snimanju svima pričao da sada ima mnogo više energije, koncentrisan je na bitne stvari, jer to mu pomaže u privatnom životu, ali i na poslovnom planu, jer ovih dana privodi kraju rad na novoj pesmi „Ne mogu ti ja pomoći“ - ispričao nam je izvor blizak pevaču, a kako bismo saznali od Kebe kako se oseća posle ove metode lečenja, kontaktirali smo sa njim.

- Bio sam na tim tretmanima i osećam se preporođeno! Nov sam čovek, smiren, veseo, i na život gledam potpuno drugim očima. Inače, moram da istaknem, trebalo bi da svaki čovek uradi ovo na sebi, jer se nakon tretmana osećaš preporođeno - izjavio je Dragan Kojić pevač za naš list.

Šta je Tesla metamorfoza?

Ovako  leče Kebu...

Ovako leče Kebu...

 
Ovo je nova metoda lečenja koja kreira kompleksnu metamorfozu ljudskog tela tako što ga dovodi u savršen balans svetlosti. Ona inicira rekonstrukciju originalnih 13 DNK lanaca čoveka i dovodi u harmoniju frekvenciju čoveka sa frekvencijom planete Zemlje i univerzuma. Postoje tri aspekta Tesla metamorfoze: „Tesla metamorfoza zdravlja“, „Tesla komunikacija duše“ i „Tesla metamorfoza svetlosnog tela“. Razlika između njih je u nameni i u postupku. Ljudi dolaze za „Tesla metamorfozu zdravlja“ onda kada imaju zdravstvene probleme ili žele da svoje zdravlje učine još boljim. Ovo se prvenstveno koristi da pokrene evoluciju svesti i evoluciju na svim nivoima: fizičkom, mentalnom, emocionalnom i duhovnom, i stoga je možda čak i značajniji od samog lečenja. „Tesla metamorfoza svetlosnog tela“ radi se jednom u životu i preporučuje se svakome, pa i ljudima koji su savršeno zdravi.

Poslednji komentari
  • Ivan Ivanovic Vreme: 07.04.2014 02:22h

    Vidi, burazeru, ja mislim da tebi ni # Tesle ne mogu da pomognu !

  • logiko Vreme: 07.04.2014 02:29h

    luckast i jako neinteligentan covek, sta reci kada je na sudu dokazivao da nije rom:)

  • JasnaMiki Vreme: 07.04.2014 05:44h

    Kako covek izgleda za svoje godine SVAKA MU CAST, mada u danasnje vreme su se granice pomerile, tako da nisam ni ocekivala da ugledam nista starije, Kebo svaka ti cast, stvarno izgledas odlicno,,,,Zavidi ti moj muz pravo pozz!!!

  • Marko Vreme: 07.04.2014 07:01h

    Ono iza Kebe je kazan za pecenje rakije a ne neka Teslina masinerija, a posle upotrbe njegovog proiyvoda covek ce se garantovano osecati kao preporodjen.

  • Zic Vreme: 07.04.2014 07:15h

    Ovi Kojici se uvlace u javnost ko gace u zadnjicu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP