Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

LJILJANA JEVREMOVIĆ ZA ALO! OTKRIVA:

Keba ni da pogleda kći

Autor: Biljana Radulović | 04.03.2015 - 07:00:00h | Komentara: 21

Bivša devojka pevača Dragana Kojić Kebe sa kojom ima vanbračnu ćerku Inu, Ljiljana Jevremović kaže da joj je on isplatio dug za alimentacije, ali pod pritiskom krivične prijave. Ona ističe da sa naslednicom živi u blizini Kojićeve kuće na Bežanijskoj kosi, te da ga zato često viđaju. Nažalost, ti susreti nisu ni nalik na porodične.

Ćerki nije ni  rođendan čestitao:  Dragan Kojić

Ćerki nije ni rođendan čestitao: Dragan Kojić | Foto: Zoran Ilić

- Živimo na dva kilometra razdaljine vazdušnom linijom od njega. Često nas sretne dok se šetamo, prođe autom pored, a i ne pogleda Inu. Boli me to neizmerno.

Vidim da se u njoj skupila gorčina i da je svesna da joj nikada neće prići i pozdraviti se, ali mi ne dozvoljava da jednu ružnu reč kažem za njega. Znam da je žarko želela, dok je bila u osnovnoj školi, da je ponekad odvede pred učionicu da drugari vide kako ima oca - kaže Ljiljana, koja je ćerki 18. februara proslavila 16. rođendan i nadala se da će je Keba pozvati.

Sama brine o ćerki: Ina i Ljiljana

Sama brine o ćerki: Ina i Ljiljana


- Nikada joj nije čestitao rođendan, a tražila sam da joj kao poklon uputi izvinjenje za sve godine koje je provela bez njega. Najviše me boli kada ga vidim kako se slika pored rođendanske torte dece naših prijatelja, a svog deteta se ne seti - priznaje Jevremovićeva, kojoj je pevač isplatio dug za alimentacije.

- Ne plaća ih on što to želi, već zato što zna da sam pravno potkovana. Svaki put kada kasni sa uplatom ja podnesem krivičnu prijavu za neizdržavanje deteta i on ne može da izađe iz zemlje kako bi otišao da tezgari - kaže Ljiljana, dok Kebu do zaključenja broja nismo uspeli da dobijemo.

Nas krivi što nema tezge!

Ljiljana tvrdi da su suđenja bila jako mučna kako za nju, tako i za Inu, naročito kada je pre pet godina dovela na ročište, a Dragan je nije pogledao.
- On se na suđenju stalno žali kako smo mu nas dve uništile karijeru i kako ga zbog nas ljudi više ne vole, i sve manje ga zovu na nastupe. Ne može da shvati da nije problem u nama, već u njemu. Pred Inin prolazak u školu hteo je da prizna očinstvo, ali pod uslovom da se ona odrekne majke - navodi Kebina bivša.

Poslednji komentari
  • sumadinka Vreme: 04.03.2015 14:40h

    Koliko sam razumela ti si dobrovoljno bila s njim, rodila se ćerka i to si htela da ti dete bude poznato! I sta sad, to ti je sto ti je...

  • blučanka Vreme: 04.03.2015 14:46h

    Dok jedan (M. Popović) juri za djetetom i pruža mu svu pažnju, drugi (gore navedeni) izbjegava ga u širokom luku. Dijete nije krivo, ali, vjerujem, da gore navedeni ne smije da pisne od žene, ma ljigavac. Ne razmišlja o tome da i njegova nataša može isto tako nešto doživjeti.

  • ana Vreme: 04.03.2015 14:49h

    samo navlaci nesrecu na drugu cerku

  • fukara Vreme: 04.03.2015 15:11h

    Lozana je cudo i sta ce vam ultra odvratan lik,kako ga nije sramota jos drzi predavanje kad je pocelo sudjenje mitinguje prodaje sibicarske price a sad mu maca pojela jezik...NIJE ON KRIV KRIVA JE DRZAVA ZAKON KOJI JE DOZVOLIO TO DA ON NAVEDE PRIMANJA OD 500 E I NARAVNO ONI SVE TO LEPO POVERUJU U TE SIBICARSKE PRICE A ON PAMETAN SE RAZVEDE I PREBACI SVU IMOVINU NA ZENU JAO ZEMLJO I NA SVE TO ZA 15 GOD DETETU PLATI 1400 E ALIMENTACIJI I MITINGUJE PO DRUSTVENIM MREZAMA KAKO PLACA ALIMENTACIJU!!!FUJJJ PU PU PU

  • 2KD Vreme: 04.03.2015 15:14h

    Ne volim ovog keba krabu,ali ne shvatam zasto bi on morao sada voli to dete.Ok izvukla je sta je htela tj pare, ako covek nista ne oseca prema nekome ne mozes ga nato nikako prisiliti,i sve mi se cini da se ona namerno preselila u taj kraj samo da bi ga iritirala.Karijeru on odavno nema po gotovu kad je poceo obrve da cupa i nosi puderiju. O kvalitetnim pesmama nema govora,tako da zato nisu krive...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP