Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČ NAPRAVIO HAOS NA SCENI

Keba se izdepilirao, pa štipao za grudi!

Autor: S. Arsić | 27.10.2014 - 13:00:00h | Komentara: 0

Dragan Kojić Keba priredio je pravi spektakl kada se pojavio na sceni sa perikom, licem ofarbanom u belo sa crnom zvezdom na oku, na telu je imao triko sa šljokicama i ogromnim dekolteom i električnom gitarom na kojoj piše „žestina“.

Kopija  kao original

Kopija kao original | Foto: Promo

Jedva ko je prepoznao folkera koji je oduševio sve kada je zapevao rok pesmu na engleskom jeziku. Naime, Keba se u sinoćnoj emisiji našao u ulozi „Kisa“ i dočarao je svetsku zvezdu u potpunosti, zbog čega je i dobio najviše ocene žirija i tako odneo pobedu. Zanmljivo je da se Kojić za potrebe emisije depilirao, a u jednom trenutku je čak počeo sebe da štipa za grudi, što je izmamilo osmeh svih prisutnih u studiju.


Oduševio Ivana  Ivanovića i Slađanu  Milošević: Dragan  Kojić Keba

Oduševio Ivana Ivanovića i Slađanu Milošević: Dragan Kojić Keba | Foto: Promo

Kao specijalna gošća koja je komentarisala i ocenjivala takmičare bila je Slađana Milošević, koja je posebno pohvalila imitaciju Čipija i Nenada Okanovića, koji su na bini zapevali „Princezu“, koju u orginalu pevaju rok zvezda i Dado Topić. Prvi je na scenu izašao Nenad i započeo nastup pesmom „Flojd“ i odmah podigao na noge Đuru i Ivana. Zatim je Čipi, spušten sajlama na binu u beloj čipkastoj haljini, belim helankama i belim cipelama, započeo izvođenje dueta. Glumac je nastup začinio stihovima „Još ne znam da li si Čipi ili žena“ i slatko nasmejao sve prisutne.


Prošlonedeljna pobednica Katarina Bogićević nastupila je kao Džastin Biber, a s obzirom na to da se on ne dopada Ivanoviću, iskoristio je priliku da još jednom prozove svetskog pevača čiji su ga fanovi nedavno napali na društvenoj mreži.

Dragan Kojić je u trećoj epizodi „Tvoje lice zvuči poznato“  odneo pobedu imitirajući „Kisa“

Dragan Kojić je u trećoj epizodi „Tvoje lice zvuči poznato“ odneo pobedu imitirajući „Kisa“ | Foto: Promo

- Pokazala si koliko je tanka crta između Bibera i devojčice. Ja ti se divim, super si igrala, bravo - rekao je voditelj.


Bane Mojićević, koji je u prošloj epizodi bio Lepa Brena, sada mu je pripala imitacija zavodnika Džona Travolte. Svi su prokomentarisali da ga je dočarao u potpunosti i da je maska toliko dobra da je bio isti Travolta. Mojićević se najviše obradovao kada je na kraju emisije izvukao da imitira Tomu Zdravkovića.

- Ne može bolje. Velika mi je čast - rekao je ushićeno pevač.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP