Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VRAĆA SE NA STARO

Keba se miri sa Pinkom, hoće nazad u Grand!

Autor: Kurir | 05.02.2014 - 13:30:00h | Komentara: 2

Dragan Kojić Keba povukao je tužbu koju je prošle godine podneo protiv televizije Pink, saznaje Kurir. On je rešio da prvi pruži ruku pomirenja, jer otkako je zbog problema s „ružičastom televizijom“ morao da napusti „Grand produkciju“ i pređe u PGP, njegove pesme više nisu slušane kao nekad.

 Ono što je imao dok je izdavao albume pod okriljem diskografske kuće Saše Popovića, njegovog velikog prijatelja, s poslednjim CD „Fer ubica“ to ni približno nije postigao. Baš iz tog razloga odlučio se na ovaj korak, jer samo ako reguliše svoj odnos sa televizijom Željka Mitrovića, moći će nazad u „Grand“.

Dragan Kojić Keba

Dragan Kojić Keba | Foto: Z. Lončarević

 Slabo prošao u PGP

- Keba je pogazio ono što je rekao o Pinku i povukao tužbu. On se nikome ne dodvorava, jednostavno mu fali reklama, i zbog toga hoće da izgladi odnose s čelnicima televizije. Njegov poslednji CD nije dovoljno izreklamiran. Svestan je da bi u „Grandu“ njegov album mnogo bolje prošao - priča  izvor i dodaje da se folker nikad nije svađao sa Sašom Popovićem, s kojim je i posle prekida saradnje nastavio privatno da se viđa.
Napad na snimatelja
Podsetimo, posle sukoba koji je Keba imao sa ekipom emisije „Paparaco lov“, kad je udario njihovog snimatelja jer su ga snimali u njegovom dvorištu, pevač je njih i televiziju tužio. Od tada je zabranjen na Pinku. Keba nije imao nikakav komentar.
Poslednji komentari
  • Haakala Vreme: 05.02.2014 21:23h

    E Kebo picajzlo jedna :)

  • momazver Vreme: 06.02.2014 11:07h

    He,he....al TAKO obucen kod/*modnog stiliste*/ nema da udjes.....Mora da navuces Dolcea i Gabanu...odelo...Boss-a ..kosulju...Pateka..sat..Nevena..kravatu...cipele ..sam odaberi..uostalom valjda i ti imas stilistu..ili pitaj cerku preko Skajpa.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP