Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

UMISLIO DA JE NAJVEĆA BALKANSKA ZVEZDA

Keba tripuje da je u Holivudu!

Autor: Sanja Arsić | 20.06.2015 - 07:00:00h | Komentara: 4

Dragan Kojić Keba donedavno je imao lepu saradnju sa medijima, voleo je da priča sa novinarima, međutim, otkako mu je Severina Vučković ušla u dom, pevač se oseća mnogo bitnijim nego što jeste. Doživeo je Kebica da ga i paparaci čekaju ispred kuće, ali on je umislio da su svi želeli njegove slike, a stvarnost je bila drugačija - fotografi su čekali da Seve izađe.

Vinuo se u zvezde...

Vinuo se u zvezde... | Foto: Rajko Ristić

Činjenicu da je „tražen“, Dragan je rešio da iskoristi. Osim što se sada ni ne javlja na telefon, Keba je počeo da kasni i na snimanja, kao i da se skriva od medija.

Deda, moraćeš  još mnogo da radiš da budeš zvezda kao ja

Deda, moraćeš još mnogo da radiš da budeš zvezda kao ja

Finale „Zvezda” u Skoplju?!


Iako su gledaoci sa nestrepljenjem čekali finale popularnog takmičenja, ono se izgleda neće održati u Beogradu. Kako saznajemo, finale će se održati 12. jula na stadionu „Filip II Makedonski“ u Skoplju, a jedino što je još potrebno da bi ova informacija bila sigurna je dozvola stadiona! Ono što je Popoviću bilo važno je da prostor prima oko 50.000 ljudi, a u planu je da povede najveće zvezde srpske scene.

S obzirom da je Zorica Brunclik napustila serijal „Zvezde Granda“, Saša Popović odlučio je da njeno mesto ustupi Kojiću. Iako je snimanje emisije trebalo da počne u 14.30, zbog folkera je kasnilo više od pola sata.
Aca Lukas, Ana Bekuta, Snežana Đurišić, Šaban Šaulić i Dragan Stojković Bosanac stigli su tačno na vreme, a Keba je u studio ušetao mnogo kasnije i kada su ga novinari zamolili za izjavu, prošao je pored njih i samo odmahnuo rukom. „Farjer“ si nema šta!

Na pauzama snimanja, svi članovi žirija su se šetali po studiju, osim Severininog svekra, koji je do toaleta i bekstejdža išao zaobilaznim putem kako se ne bi sreo sa novinarima sa kojima je doskoro rado ćaskao satima.

Snežana Đurišić

Snežana Đurišić | Foto: Dušan Milenković

Sneška, šta će ti toalet paprir?


Snežana Đurišić apsolutno ništa ne prepušta slučaju! Naš paparaco slikao je na snimanju emisije, a iza njene stolice stajala je rolna toalet papira. Da li zbog čestog znojenja, da li zbog pića koje prosipaju po stolu ili nečeg drugog, ne znamo, svakako, važno je da pevačica u svakom trenutku ima rešenje za probleme na sceni.

Poslednji komentari
  • Backo Vreme: 20.06.2015 18:28h

    Keba ko je to . Dali je to onaj crnac iz Loznice.

  • milena Vreme: 20.06.2015 19:26h

    Aleksandar <3

  • lozana Vreme: 21.06.2015 12:53h

    Kad sam vam ja rekao da je to folirant,a Seve mu dobro dosla da se malo reklamira!!!Pa sta ste ocekivali od njega kakav covek moze da bude da kad nije priznao svoje dete mitingovao je drzao govore namestaljka ovo ono i na kraju prc dokazano dnk pa krv a on i dalje mitinguje da to nije njegovo dete,pa se navodno i razveo od zene da bi prebacio imovinu na zenu ma strasno kakav je to lik bruka od coveka dno dna i sve to radi bez imalo blama strasno lozana je to cudo od ljudi!!!

  • duduludu Vreme: 21.06.2015 12:56h

    Sto bi rekli on moze samo da tripuje,covek je zesci folirant zgadio mi se posle one komedije sa detetom koje nije priznao fuj svi komplet kebici su boze sacuvaj ne zna se ko je gori!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP