Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MOGUĆA OPERACIJA

Keba završio u bolnici!

Autor: Telegraf.rs | 12.06.2013 - 10:30:00h | Komentara: 0

Pevač Dragan Kojić Keba se žalio na bolove u grudima, a lekari su posle pregleda ustanovili da boluje od angine pektoris.

Dragan Kojić Keba

Dragan Kojić Keba | Foto: Rajko Ristić

- Doktori su nakon pregleda odlučili da mu se uradi detaljniji pregled, koronarografija, nakon čega će se znati da li je potrebna operacija. Posle pregleda je vraćen kući. Oseća se dobro, ali mu je zabranjen svaki napor i fizička aktivnost - kaže izvor.

Poznati pevač Dragan Kojić Keba primljen je jutros na Kardiovaskularnu kliniku Dedinje zbog problema sa srcem, a nakon pregleda mu je dijagnostifikovana angina pektoris, saznaje Telegraf.rs

- Keba je je u poslednje vreme imao velikih problema sa bolovima u grudima. Zato je i otišao na pregled. Doktori su nakon pregleda odlučili da mu se uradi detaljniji pregled − koronarografija, nakon čega ce se znati da li je potrebna operacija. Nakon pregleda je vraćen kući. Oseća se dobro, ali mu je zabranjen svaki vid napora i fizičke aktivnosti – kaže izvor.

Inače, angina pektoris je oboljenje izazvano smanjenim dotokom krvi u srčani mišić i predstavlja ozbiljan zdravstveni problem. Kod pacijenata koji su oboleli od lakšeg oblika bol u grudima javlja se prilikom napora i fizičke aktivnosti, ali i tokom stresnih situacija, hladnoće i velikog uzbuđenja. Nestabilan oblik angine pektoris predstavlja korak do srčanog infarkta.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP