Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PONOVO SRPSKA SNAJKA!

Kebin mali zaveo Severinu!

Autor: Isidora Tubin | 29.04.2015 - 20:30:00h | Komentara: 3

Ko bi reko čuda da se dese da Seve malog Kebu u krevet odnese! Vest da je Severina Vučković (43) u ozbiljnoj ljubavnoj vezi sa Igorom, sinom Dragana Kojića Kebe, odjeknula je juče, kako Srbijom, tako i susednom nam Hrvatskom. Poznata pevačica se pohvalila da je našla novu ljubav, međutim, šokantan podatak je to što Kebin naslednik nije bogati biznismen i mlađi je od nje skoro dve decenije.

Mali, ali  tehničar: Igor Kojić

Mali, ali tehničar: Igor Kojić | Foto: Zoran Ilić

- Zaljubljena sam do ušiju. Sada mi se čini da traje ceo život - rekla je pevačica za magazin „Stori“ i ispričala da je jako srećna što je konačno pronašla novu ljubav.
Kako se spekuliše, Severina je u vezi sa bivšim golmanom nekoliko meseci, a ponašaju se kao zaljubljeni tinejdžeri. Seve je od mlađanog Kojića starija 15 godina, ali razlika u godinama njima očito ne predstavlja barijeru.

Ipak voli i piletinu: Severina Vučković

Ipak voli i piletinu: Severina Vučković | Foto: Miodrag Marković


Kojić je fudbalsku karijeru započeo u Crvenoj zvezdi, dok je danas nazovi sportski menadžer. Keba je o ljubavnom životu svog sina svojevremeno rekao:
- U svakom pogledu sam spreman da postanem deda i da svoju decu vidim srećnu u braku s nekim koga sami izaberu. Jedva čekam unuke, ali za to se ja ne pitam.

Spreman sam  da postanem  deda i svoju  decu vidim  srećnu u braku: Keba

Spreman sam da postanem deda i svoju decu vidim srećnu u braku: Keba | Foto: Goran Srdanov

Moje je samo da ih kao roditelj podržim u svemu. Međutim, Igor još uvek ne planira brak - rekao je pevač, a da li se situacija u međuvremenu promenila, pa Kojić junior reši da osnuje porodicu sa hrvatskom divom, ostaje da vidimo.

O Severininom ljubavnom životu puno se spekulisalo tokom njene karijere, a Igor Kojić bio je u vezi s voditeljkom Jelenom Žeželj i manekenkom Ksenijom Vujović.

Sa Milanom Popovićem ima dete


Veridbu sa Slavkom Šajinovićem, sa kojim se zabavljala od 2008. godine i počela da gradi kuću iznad Ičića, prekinula je ostavivši ga nakon dve i po godine zbog srpskog kralja bakra Milana Popovića. Seve se zaljubila u Milana dok mu je pevala na rođendanskoj proslavi. Milan je pevačicu verio prstenom od roze zlata, a 2012. godine dobili su sina Aleksandra (3). Prekinuli su godinu dana kasnije, dok se i dalje sude zbog starateljstva nad sinom Aleksandrom.

Svi Severinini momci

Severina je bila verena ukupno pet puta. Prvi koji joj je osvojio srce bio je pevač grupe „Kojoti“ Alen Marin. Bili su zajedno 90-ih, a prekinuli su bez većih skandala.
Nakon prekida s Alenom, pevačica se zabavljala s tajkunom Milanom Lučićem. Od njega je na poklon dobila konja, a zapamćen je i pornić koji su snimili na jahti. Kad je pornić 2004. godine ugledao svetlost dana, Severina je bila verena za preduzetnika Srećka Vargeka, koji joj je pružio podršku u tom trenutku. Sa Matom Čuljkom je dve godine kasnije ponovo pronašla sreću u ljubavi. Zajedno su bili godinu i po, Mate je zaprosio, a ona mu je rekla da bi se udala za njega.

Poslednji komentari
  • gavrilovic Vreme: 30.04.2015 01:31h

    Gluposti.Nije Seve glupaca.

  • bordzija Vreme: 30.04.2015 07:05h

    Bravo, nije dugo bilo ovakvih novosti ?! Kebin sin zaveo Severinu, ma nije nego. Da kojim slučajem Severina nije mrdnula repom, Kebin sin bi imao doradu na suvarka. Čini se da mu se posrećilo, ili njoj. Nameravala odraditi Kebinog sina za jednokratnu upotrebu, kada ono njoj se svidelo ?!

  • Luna Vreme: 30.04.2015 13:46h

    Pa nije Severina toliko nisko pala da bude sa tim seljoberom.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP