Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OGLASILA SE

Kebina ćerka: Drago mi je što sam svojim snimcima nasmejala Srbe! (VIDEO)

Autor: E.A. | 26.03.2014 - 22:00:00h | Komentara: 3

O snimcima Nataše Kojić Taše na Jutjubu priča cela Srbija, svi nagađaju da li se radi o hororu ili parodiji, a ćerka Dragana Kojića Kebe otkriva šta se krije iza misterioznog projekta “Grana” i dodaje da joj je drago što su njeni snimci nasmejali Srbe!

nataša kojić

Taša, koja je u prethodnih nedelju dana u centru pažnje zbog video klipa u kojem je prvi put predstavila svoje glumačko umeće, nakon kojeg je usledio još jedan snimak koji je izazavao stotine komentara, tvrdi da se da ove spotove nije snimila kako bi se predstavila holivudskim producentima, već da se radi o čistoj zabavi!

- Pojedini novinari su od ovoga napravili neku moju prezentaciju, navode se neke stvari koje nikada nisam izjavila… Da vam kažem, to je moj Jutjub kanal na kojem kreiram komedije pokrivene mojom muzikom. Nemam nikakav ozbiljan plan, samo se zabavljam i srećna sam ako se i drugi zabavljaju sa mnom! To je moj ventil za razonodu i drago mi je što sam nasmejala naš narod – priča Nataša za Telegraf i objašnjava kako je nastao multimedijalni projekat “Grana”.
- (smeh) Ko je kreator “Grane”? Moja bujna mašta! To su spotovi koje pravim u slobodno vreme i smejem se zajedno sa svima i ne vidim šta ima loše u humoru. Zadovoljna sam svojim početkom u Americi, trenutno glumim u seriji “Zločinački umovi” (“Criminal Minds”), komponujem muziku za “Warner group”… ali, ne moram ja tu mnogo da objašnjavam, ionako ćete sve uskoro videti na TV-u! Ko zna, možda ovde snimim i svoj rijaliti šou. Glumu cenim, ali ja sam ipak muzičar – zaključila je Kojićeva.

Poslednji komentari
  • Cuo sam nesto Vreme: 27.03.2014 11:36h

    Pitajte je za Kebine vanbracno dete sta misli o tome?

  • padre Vreme: 27.03.2014 11:52h

    Baš ti i nije neka mašta!

  • lili Vreme: 27.03.2014 13:22h

    Ne bi trebalo Key Nataši u životu da priča o vanbračnoj devojčici ,možda već devojci,jer je porodica vanbračne devojčice na visokom intelektualnom nivou i verovatno se stidi Keyića Kebe sa komplet omiljenom familijom.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP