Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BLAM ŽIVI

Kebina ćerka nudila brak američkom milioneru, ismejali je zbog izgleda! (VIDEO)

Autor: Kurir | 04.03.2014 - 15:30:00h | Komentara: 7

Nataša Kojić u potrazi za bogatim mužem učestvovala u američkoj emisiji „Milioner mečmejker“, ali su je članovi komisije ismejali zbog godina i izgleda

Nataša Kojić Keba

Nataša Kojić Keba

Nataša Kojić, ćerka Dragana Kojića Kebe, koja već neko vreme živi u Americi, rešila je da se uda za milionera! U tom njenom planu prva stavka je bila kako ga se dočepati, pa je tako rešila da se prijavi u emisiju koja se u Kanadi i Americi prikazuje pod nazivom „Milioner mečmejker“. Sve ostalo preuzima agencija, koja odabrane kandidate dovodi pred kamere i tada žiri bira najbolje za bogate klijente, pošto oni zbog obaveza nemaju vremena da sebi sami traže partnera.

DR TEO KOUSOULI, VRHUNSKI KIROPRAKTIČAR

Dr Teo Kousouli

Dr Teo Kousouli


Milioner za koga je konkurisala Nataša Kojić je zgodni dr Teo Kousouli sa Beverli Hilsa. On ima 36 godina i vrhunski je kiropraktičar, a njegova specijalna metoda lečenja poznata je u svetu.U karijeri se okitio brojnim priznanjima, a lečio je sve - od dece do vrhunskih sportista - i kroz njegove ruke su prošle mnoge poznate ličnosti. Ali Taša, nažalost, nije. Možda joj se ukaže neka druga prilika.

I gej je prozivao

Tako se i naša Taša našla u šouu. Da oproba sreću! Međutim, nju je tročlana komisija ismejala, što zbog godina, što zbog izgleda.- Ti si pop pevačica i imaš 29 godina? - pitala ju je žena koja vodi agenciju.
Kebina mezimica je potvrdila, a žena ju je s čuđenjem pogledala i ironično nastavila:- A koliko dugo već imaš 29?
Baš u tom trenutku je mladić, član žirija, postavio pitanje koliko dugo je pop pevačica, na šta je Taša odgovorila: „Od svoje osamnaeste godine“, pa je ispalo da je rekla da od 18. godine ima 29 godina!- Ako ona ima 29, ja volim vaginu! - dodao je na kraju muškarac koji je bio treći član žirija, a iz te njegove rečenice se moglo zaključiti da je gej.

Propao „američki san“

Osim što je doživela da joj se podsmevaju, Nataša je ostala praznih ruku. Nije se dočepala svog milionera, veoma zgodnog doktora po imenu Teo Kousouli. On je završio s nekom drugom, a Kojićeva je nastavila da traži svoj „američki san“. A i tata Keba je ostao bez zeta sa izuzetno dubokim džepom. Više puta smo zvali pevača da ga pitamo da li mu se ćerka požalila i da li joj je dao neki savet pred emisiju, ali nam se on nije javljao.

Poslednji komentari
  • Predrag Vreme: 04.03.2014 18:41h

    Ako, tako joj i treba. Sama je trazila taj izazov. No, nije ona usamljen slucaj. Na hiljade devojaka zeli da "upeca"nekog parajliju, pa posle kad se razvode da ih oderu pri podeli imovine. Znate li onoj vic kada je majka devojcici kupovala lutku barbiku pa joj prodavacica nudila razne modele: te barbika teniserka, te glumica , te kupacica....I uglavnom cene slicne-oko desetak evra, samo model "razvedena barbika" kosta pedeset evra. Na pitanje zasto smo ona kosta toliko, prodavacica odgovorila: Pa uz nju ide Kenova kuca, Kenov bazen, Kenov auto, Kenova bankovna kartica......

  • nedjo Vreme: 05.03.2014 00:39h

    bolje da se keba prijavio...

  • medena Vreme: 05.03.2014 01:11h

    meni je nje veoma žao,sada neće moći da nadje lovatora ni kada se vrati.

  • Komando Vreme: 05.03.2014 12:04h

    Ne vidim šta je tu smiješno, obični tv show.

  • gavrilovic Vreme: 05.03.2014 14:44h

    Ova devojka je oduvek bila bahata, a novinari su zlonamerni...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP