Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NIJE DOSTA

Kežman bivšoj ženi dao stan i lokal!

Autor: Kurir | 03.02.2014 - 14:30:00h | Komentara: 6

Emilija od Mateje dobila dve nekretnine, koje izdaje kako bi imala novca da plaća veći prostor u kojem živi s troje dece

Emlija Kežman

Emlija i Mateja Kežman | Foto: Dimitrije Goll

Kad je rešio da okonča njihov brak, Mateja Kežman je svojoj i dalje zakonitoj ženi Emiliji ostavio stan i lokal. Ipak, Kežmanova bivša sa njihovo troje dece Lazarom, Aleksandrom i Jakovom živi kao podstanar, jer je stan koji je dobila mali, pa njih četvoro tamo nemaju dovoljno prostora. I dok njegova bivša plaća kiriju za krov nad glavom, bivši fudbaler sa novom izabranicom Marijom Perković i njihovim sinom Filimonom uživa u luksuznom stanu na Vračaru.

Mali prostor

- Kad je Mateja napuštao Emiliju, ostavio joj je lokal i stan koji nije za četvoročlanu porodicu. Kako bi zbrinula decu, ona je izdala obe nekretnine koje joj je dao bivši muž da bi od te dve mesečne rente mogla da plaća kiriju za veći stan i da imaju za osnovne životne potrebe - otkriva dobro obavešten izvor i dodaje:
- Neko ko posmatra sa strane možda bi pomislio da Emilija ni za šta nije uskraćena, ali je tužno što se ona sama zalaže da deci stvori udobnost s obzirom na stil života njihovog oca i izobilje u kojem uživa - zaključuje naš sagovornik.

Čeka se sud

Bilo kako bilo, teško da će se nešto promeniti pre zvaničnog razvoda Kežmanovih i sudske presude. Podsetimo, sud je naložio da Mateja Emiliji na ime alimentacije po detetu daje 35.000 dinara, ali se on toj odluci suprotstavio tvrdeći da je to mnogo para. Njegova bivša je najpre tražila da to bude 400 evra po detetu, ali je sud smanjio iznos koji Kežman neće da plaća. On smatra da njemu nadležni organ ne treba da određuje koliko će davati deci i tvrdi da sve čini kako bi imali lepo odrastanje.
Poslednji komentari
  • dana Vreme: 03.02.2014 15:15h

    Jad i beda..

  • Ludi ja Vreme: 03.02.2014 17:59h

    Treba sve da mu uzme, jer da nije nje ,on ne bi nikada bio tu gde jeste , vec bi i dalje ostao igrac za pozajmice(kao takav je i otisao u Pirot). Na zalost ovo je korumpirana drzava sa korumpiranim sudstvom,tako da ce biti tesko ....

  • Zoran-Dizeldorf Vreme: 03.02.2014 19:47h

    Odgovor-Ludi ja- E zato sam ja brate otisao iz korumpirane i propale drzave i zivim kao gospodin covek u srcu Evrope,imam posao,plata 2000 evra mesecno,sve dolazi na vreme nista nekasni,i ovde si kao covek cenjen i priznat.

  • Bill Vreme: 03.02.2014 22:02h

    Ma umislio da je frajer kad je dosao do para i nasao sponzorusu da ga ljusti. Neka uzme ogledalo i dobro se pogleda pa neka onda zakljuci da li je neko sa njim zbog para ili mozda lepote :p

  • JA* Vreme: 04.02.2014 06:16h

    ....a onda ce otici u crkvu i pravice se kako je veliki vernik. SRAMOTA !!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP