Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

FUDBALER SE POKAJAO, PA ŽELI DA OBNOVI VEZU SA DEVOJKOM

Kežman moli bivšu da mu se vrati!

Autor: Ivan Gajić | 09.12.2014 - 11:00:00h | Komentara: 2

Nakod dve godine zabavljanja, a potom i iznenadnog raskida, Mateja Kežman želi da se pomiri sa Marijom Perković! Naime, kako „Alo!“ saznaje, bivši fudbaler već neko vreme pokušava da nastavi vezu sa bivšom dragom, sa kojom ima jednogodišnjeg sina Filimona.

Mateja Kežman

Mateja Kežman | Foto: Jelena Vučetić

- Mateja skoro svakodnevno Mariji šalje razne SMS-ove, u kojima joj piše da želi da se pomire, da daju svojoj vezi i ljubavi još jednu priliku i šansu. Da bi to bilo dobro i zbog njihovog deteta, jer je zdravije da naslednik odrasta sa oba roditelja nego sa jednim, a i da je svestan i da oseća da ih i dalje povezuje i spaja ljubav.

Iako Mariji prija što je opet fin i pažljiv kao pre i što je konačno uvideo da je pogrešio, za sada je neodlučna. Za sada mu nije dala konačan odgovor. Mateja je strpljiv i kako stvari stoje, biće spreman da uradi sve kako bi uspeo da povrati ženu koja mu je rodila sina - objašnjava nam izvor blizak sportisti.

Podsećanja radi, Marija i Mateja započeli su vezu pre nešto više od dve godine i sve je bilo idelano u njihovom odnosu, godinu dana kasnije iz vanbračne zajednice dobili su i sina Filimona. Prošlog leta, na zajedničkom odmoru su im se priključila i deca iz fudbalerovog prvog braka. Sve je izgledalo idilično, ali je u septembru ove godine došlo do raskida.

Nekada su uživali u ljubavi: Marija i Mateja

Nekada su uživali u ljubavi: Marija i Mateja


- Stvarno ne mogu da shvatim i prihvatim da se ovoliko piše o privatnom životu bivšeg sportiste. Razumem da je ovom izmorenom narodu potrebno “hleba i igara”, ali u ovolikoj meri iznositi neke detalje, to je strašno. Nikad iz mojih usta nećete čuti nijednu ružnu reč o bivšoj ženi i devojci sa kojom sam proveo dve divne godine. Obe su divne majke posvećene deci. To što više nismo u emotivnim odnosima ne znači da nemam lepo mišljenje o njima. Obema pomažem materijalno, a naravno i na svaki drugi način, koliko mi obaveze dozvoljavaju.
Teška su vremena, brzo se živi. Teško opstaje bilo koja relacija između dvoje ljudi. Ovo sam rekao samo zbog dece, koja su, nažalost, pod pritiskom u školi. Poklonio sam milione i nikome ništa loše nisam učinio niti ukrao, sve sam pošteno zaradio. Ali kada je jedan Gospod razapet, šta mi da očekujemo - pričao je Kežman nedavno kada se rastao od Perkovićeve.

Izlivi emocija na društvenim mrežama

Izlivi emocija na društvenim mrežama

Voleo sam je tako lako, a tako sam teško to znao da pokažem

Slučajno ili ne, Mateja Kežman je u poslednje vreme počeo da kači stihove na društvenoj mreži Instagram u kojima opisuje ljubav prema bivšoj. Fotografija na kojoj je ispisan stih pesme Đorđa Balaševića pokupio je veliki broj lajkova, ali i komentara. Dok su neki te reči razumeli kao ljubav prema fudbalskom klubu, drugi su protumačili to kao zaljubljenost i neku devojku sa kojom je ranije bio.
- Voleo sam je tako lako, a tako sam teško to znao da pokažem - glase stihovi Balaševićeve pesme koji su posebno dirnuli našeg proslavljenog sportistu.

Poslednji komentari
  • andro Vreme: 10.12.2014 01:40h

    dajte neku nagradu za citaoce alo.rs.na primer,upoznavanje sa bliskim izvorom koji uvek hoce da ostane anoniman :)

  • nedjo Vreme: 10.12.2014 01:43h

    pustite bre coveka na miru ,nije on starleta

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP