Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SPORTISTA NAJRADOSNIJI HRIŠĆANSKI PRAZNIK PROVEO NA ZIMOVANJU

Kežman u društvu nepoznate žene!

Autor: Ivan Gajić | 09.01.2015 - 08:30:00h | Komentara: 0

Mateja Kežman često se može videti na društvenim mrežama kako propagira pravoslavlje i duhovne vrednosti, stoga nas je sve iznenadilo što je Božić proveo u nepoznatom ženskom društvu, i to u restoranu.

Mateja je bio  veoma prisan  s anonimnom  ženom i u nekoliko navrata su tiho razgovarali

Mateja je bio veoma prisan s anonimnom ženom i u nekoliko navrata su tiho razgovarali

Naime, proslavljeni fudbaler uslikan je na Kopaoniku kako u jednom ugostiteljskom objektu uživa u prazničnoj hrani sa nepoznatom ženskom osobom i decom, za koju se ispostavilo da nisu njegova.


- Kežman je u restoran ušetao u društvu nepoznate žene i dece. Imali su rezervisan veliki sto. U iću i piću uživali su skoro tri sata, a fudbaler je dobar deo vremena proveo razgovarajući mobilnim telefonom. Inače, na trpezi su bile najrazličitije đakonije, a on se potrudio da ništa ne fali, pa je često pozivao konobara i raspitivao se o najrazličitijim specijalitetima tog restorana.

Za praznike daleko od porodice

Za praznike daleko od porodice

Bio je baš fin, ali svi prisutni su bili prilično iznenađeni jer slovi kao veliki vernik, pa kako baš da mu se desi da za Božić ne bude kod kuće ili bar sa decom i da ne ispoštuje sprsku tradiciju i običaje - rekao je za „Alo!“ izvor koji se našao na licu mesta i dodao:

- Zanimljivo je da je Mateja bio veoma prisan s anonimnom ženom i da su u nekoliko navrata tiho razgovarali, ali ništa više od toga nije bilo. Žena koja je bila s njim nije ni Emilija, njegova bivša supruga, ali ni Marija Perković, sa kojom ima vanbračnog sina. Izgleda da Mateja više voli da bude u društvu drugih žena - zaključuje naš izvor.

Podsećanja radi, kako se pisalo, Mateja Kežman je ostavio svoju prvu suprugu Emiliju, a nedugo zatim smuvao se sa Marijom Perković. Naime, fudbaler je sa prvom suprugom imao probleme u braku, zbog čega su se rastali, ali je zatim našao novu ljubav. Iako dve godine nisu živeli zajedno, Mateja i Emilija su tek 2012. godine za javnost ispričali da su se rastali, ali tada još uvek nisu podneli zahtev za razvod braka. Nedugo zatim, njih dvoje su angažovali advokate da ih razvedu, a nekoliko puta su bili na sudu kako bi se dogovorili o alimentaciji koju Mateja mora da daje Emiliji za njihovo troje dece - Lazara, Aleksandru i Jakova. Njih dvoje su se tek nedavno i zvanično razveli. Očigledno da Mateji baš prija sloboda, pa je pobegao daleko od kuće.

Voli da putuje  sa decom

Voli da putuje sa decom

Mateja odveo decu iz prvog braka na skijanje!


Nakon što je uslikan na Kopaoniku za najradosniji hrišćanski praznik, Mateja Kežman je sa decom iz braka sa Emilijom otišao na skijanje u Sloveniju. Bivši fudbaler je poznat kao neko ko voli da provodi vreme sa decom, pa tako sada uživa u zimskim čarolijama sa Lazarom, Aleksandrom i Jakovom. Oni će tamo ostati nekoliko dana, taman koliko deci traje zimski rasput, a zatim će ih Mateja vratiti Emiliji u Beograd.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP