Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PUKLA TIKVA

Kiki ljut na Mlađu zbog bračnih problema?!

Autor: Dijana Petrović | 08.11.2013 - 07:02:00h | Komentara: 3

Tek što su snimili novu zajedničku pesmu, pre mesec i po, Mlađan Dinkić je rekao da je njegov muzički kolega Zoran Kiki Lesendrić napravio pravi hit, a da je razlog za to bračna kriza koju je frontmen „Pilota“ navodno imao. Kada je Dinkićevu izjavu u jednoj emisiji čuo Kiki, ozbiljno je zamerio Mlađanu, te od tada njih dvojica više nisu u dobrim odnosima.

Dinkić otkrio da je Lesendrić imao krizu sa ženom, muzičar se naljutio

Dinkić otkrio da je Lesendrić imao krizu sa ženom, muzičar se naljutio | Foto: Petar Marković

- Kiki je pisao tekst za pesmu, moram da kažem da neko vreme nije bio u baš najboljim odnosima sa svojom ženom. Izgleda mu je to dalo inspiraciju da napravi fenomenalan tekst. Neću da kažem da je to dobar recept za druge - rekao je raspoloženi Dinkić, koji je komponovao pomenutu pesmu, a iako je dobio odličan tekst, kako tvrdi naš izvor, izgubio je dugogodišnjeg prijatelja i saradnika.


- Otkad je Mlađa to izjavio, Kiki i on ne govore. Oduvek se zna da Kiki ne priča o svojoj supruzi i da nikada nije iznosio detalje iz svog privatnog života. On uvek može da priča o muzici, a kada je Mlađa dao tu izjavu, izbila je velika frka. Čim je čuo Dinkićevu izjavu, Kiki je nazvao Mlađu i pitao ga kako je mogao da priča o tome.

Nastupali zajedno:  Kiki i Mlađan

Nastupali zajedno: Kiki i Mlađan | Foto: RAS

Mlađa nije bio ni svestan koliko je to Kikija pogodilo i koliko mu je zapravo zasmetalo jer njemu to uopšte nije bilo toliko strašno, a to je dovelo do još veće Kikijeve ljutnje, te su zaćutali i od tada se čuju samo zbog dorađivanja njihove nove zajedničke pesme - ispričao je izvor blizak Lesendriću i Dinkiću, a kada smo stupili u kontakt sa Kikijem, on je oštro demantovao našu informaciju.

- To nije tačno. Ne, ja nemam nikakav problem s njim - rekao je kratko Lesendrić, dok od Mlađana Dinkića nismo uspeli da dobijemo komentar, ali je umesto njega izjavu dala njegova predstavnica za medije.

- To su čista nagađanja i sigurna sam da gospodin Dinkić ovo ne bi komentarisao - rekla je Svetlana Preradović, portparol predsednika stranke Ujedinjenih regiona Srbije.
Poslednji komentari
  • mima Vreme: 08.11.2013 08:31h

    SVASTA! Zasto bi mu Mladja bio kriv, kada se o losim odnosima u braku Lesandricevih, vec pisalo pre nekih godinu-dve dana. Da li to Kikiju treba, mozda reklama...

  • Bole Vreme: 08.11.2013 18:25h

    Sta? Uzeli su se konacno! Pa sto nam niste javili, kakvi ste to novinari? I vec imaju bracne probleme, eh ti moderni brakovi...

  • nedjo Vreme: 09.11.2013 00:02h

    ajte molim vas ,dinkić rasturio mnogo toga,neće jedno prijatelstvo...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP