Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NAŠE JUTRO

Kilibarda i Ivanović prvi put kao voditeljski par! (FOTO)

Autor: A.O. | 16.03.2015 - 15:04:00h | Komentara: 1

Novi jutarnji program TV B92, uz koji ćemo se buditi svakog radnog dana od sedam do devet, jutros je imao svoju premijeru, a komentari gledalaca su više nego pozitivni!

Ekipa

Ekipa "Našeg jutra" | Foto: Promo B92


Ovaj zabavni, radijsko-televizijski i interaktivni format sa haštagom #nasejutro kao i otvorenim SMS brojem za komentare i poruke, zapalio je društvene mreže, pa su na račun producenta, autora i jednog od voditelja Ivana Ivanovića i njegovih kolega iz studija Marije Kilibarde, Vanje (iliti popularne tviterašice poznate kao Koza na štiklama), Aleksandra Saleta Ilića, Baneta Raičevića ali i lutajućeg reportera Dragana Otaševića, stizali razni komentari.
Gledaoce je najviše interesovalo zašto je Ivan Ivanović pustio bradu, na šta se on našalio da se tako najbolje prikriva podbradak, kakva su stopala Marije Kilibarde i koji broj obuće nosi, zašto je Koza na štiklama dala samoj sebi takav nadimak ali i koliko je Ivan niži od Marije što su njih dvoje na kraju, ustavši sa crvenog troseda, i pokazali publici.

Osim pozitivnog raspoloženja, nasmejanih lica, zabavnih ali i korisnih informacija, ekskluzivitet ovog nespecifičnog zabavnog jutarnjeg programa je što su se prvi put u istoj voditeljskoj ulozi rame uz rame našli dugogodišnji prijatelji Marija Kilibarda i Ivan Ivanović.

- Jutros sam doživeo jedan od najlepših trenutaka u poslu, jer sam posle toliko godina druženja prvi put imao priliku da budem voditeljski par sa Marijom. Verujem da smo se lepo predstavili i da će Naše jutro postati omiljeno doba dana svima – i gledaocima i nama koji smo u službi njihovog dobrog raspoloženja - zaključuje autor i producent Našeg jutra, Ivan Ivanović.
 
Poslednji komentari
  • olosi !!!!!!!!! Vreme: 17.03.2015 08:26h

    zorica markovic:"Od prvog našeg stanovanja, jer smo zajedno živele u mom iznajmljenom stanu u Beogradu od 1974. go 1980. godine doživela sam horor gledajući kako Vesna živi i šta radi. Ja sam tada imala vezu sa Kemalom iz Zvornika, a ono što sam gledala je nepristojno za svaku ženu, pa i za Vesnu. Kako ustanem svako jutro drugi čovek mi se šeta po kući. Ja mislim onaj od juče, a ono drugi, mislim onaj od danas, a ono treći i tako redom", ispričala je Zorica. Tako da ta mala patuljcica od 150 cm i besnom izoperisanom facom...shut up!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP