Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

RAT STARLETINIH I PEVAČICINIH FANOVA!

Kim Kardašijan kopira Jelenu Karleušu!

Autor: opera-17.com | 08.03.2015 - 21:30:00h | Komentara: 5

Nakon što su se u toku jučerašnjeg dana pojavile optužbe na račun najpoznatije svetske starlete Kim Kardašijan da je prekopirala imidž srpske pevačice Jelene Karleuše, a koje su objavili i pojedini svetski mediji, izbio je pravi "mali rat" na Instagram profilu JK.

Kim Kardašijan, danas u Parizu

Kim Kardašijan, iskopirala Karleušu? | Foto: Profimedia.rs

Naime, kada je Kim pokazala svetskoj javnosti da se ofarbala u platinasto plavo i promenila frizuru, na Jeleninom profilu su se mogli pročitati komentari njenih inostranih pratioca da je starleta prekopirala njen imidž, a neki su izneli sumnje da je Kardašijanova videla JK na nekom od svetskih modnih blogova ili joj je pokazao njen šminker koji je poreklom iz Crne Gore.

Sada su Karleušine fotografije zatrpane komentarima starletinih fanova, koji su poludeli zbog "optužbi" da je njihova miljenica skinula imidž srpske zvezde.


- Fanovi Kim Kardashian me napadaju na Instagramu kao horde besnih pasa.... Awww kako romantično.... - napisala je JK na Twitter-u kao komentar na ovu temu.

Naslov na jednom stranom sajtu je glasio: "Ukrala si moj izgled: Slavna srpska pop zvezda kaže da je Kim Kardašijan ukrala njen imidž", a uz to su priložili i fotku koju je JK postavila na svoj Instagram.

Poslednji komentari
  • ups Vreme: 08.03.2015 21:46h

    Karleusa izgleda svetski! Hteli mi to da priznamo sebi ili ne, izgleda kao milion dolara. Zena moze obicnu kesu iz marketa da obuce i izgledace kao bomba. Svetska a nasa. JK DIVA

  • nina Vreme: 08.03.2015 22:19h

    Ma kako da ne bas je ona cula za Jelenu aman zeno dosta vise

  • maja Vreme: 09.03.2015 01:55h

    Karleuša je loš čovek, pogotovo je to pokazala u odnosu na Cecu, ali treba biti objektivan. Kakav je faktor starleta, bilo koja? To što je iz Amerike, a sve što je poznato u Americi pročuje se i širom sveta, ne znači da je ok. Ljudi!!! Starleta!!! Jel' moguće da se javnost uopšte bavi starletama? Šta je to? Još glupi komentar ''kako takva veličina nije čula za Karleušu''!? Ne verujem! Ko je ovde lud? Samo ljudski talog veliča starlete! Volela bih da upoznam makar jednu takvu osobu, zanima me kakav je to mentalni sklop u čijem sistemu vrednosti starleta zauzima visoku poziciju.Gde su se školovali, ko ih je vaspitavao?

  • CIRINELA Vreme: 09.03.2015 04:57h

    JK je originalna koliko i njena Isomnija.

  • ana Vreme: 09.03.2015 13:58h

    hihihi više liči na Cecu nego na jelku

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP