Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SUZANA JOVANOVIĆ PRIČA O ODNOSU SA SUPRUGOM:

Klečim pred Saletom kao pred Sulejmanom

Autor: S. A. | 04.06.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Suzana Jovanović isticala je da joj je porodica na prvom mestu i da podržava svog supruga Sašu Popovića u svemu, pa je tako otkrila da čak kleči pred njim.

Suzana voli da se šali sa Sašom

Suzana voli da se šali sa Sašom | Foto: Rajko Ristić

Naime, u jednoj emisiji, pevačica je dok je izvodila svoju pesmu izvela na scenu i direktora „Granda“ i tada je kleknula pred njim. Taj nastup izazvao je mnogo komentara, a Suzana kaže da je to uradila iz zahvalnosti prema svom mužu jer joj je dozvolio da snimi novu pesmu.


- Ljudi me pitaju zašto sam dugo čekala da snimim novu pesmu, a ja sam se vadila da me muž ne pušta iz kuće. Peckali smo se u jednoj emisiji, narod to voli. Uglavnom, plakala sam i molila muža da me pusti iz kuće. Bila sam dobra i pustio me je, pa sam snimila „Amajliju“. Zato sam u emisiji morala da kleknem, da ga šarmiram i da mu se udvaram. Moje prijateljice su Saleta prozvale Sale Sulejman Veličanstveni. Hteo je da zbriše, ali sam ga zaustavila: „Dečko, gde si krenuo? Nema mrdanja. Što je bilo, bilo je!“ - kaže uz osmeh Jovanovićeva.

S obzirom na to da živi u komšiluku Dragana Kojića Kebe, koji u narednom periodu očekuje u svom domu i snajku Severinu Vučković, Suzana kaže da bi rado ugostila novu komšinicu.

- Joj, čekamo snajku, nego kako. Čekamo pozivnice za svadbu. Šalim se. Igor naš, Kebin mali, momak je prva liga. Bilo šta da bude, to je njihova stvar i naše je da to ispoštujemo na najbolji način. Mi smo prve komšije, osnovni je red da sve bude kako treba. Opet, šalim se malo, to je njihov život, njihova stvar - izjavila je pevačica za „vestionline“.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP