Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

CRNOGORSKOM PEVAČU SE ISPLATILA DEPILACIJA PRE NASTUPA

Knez pokidao kao Meri Džej Blajdž!

Autor: B. RADULOVIĆ | 08.12.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Pevač Nenad Knežević Knez pobednik je devete epizode muzičkog šoua „Tvoje lice zvuči poznato“, u kojoj je imitirao poznatu muzičku divu Meri Džej Blajdž. U seksi izdanju, sa napućenim usnama, providnom bluzom i izazovnim grudnjakom, oduševio je članove žirija dok je vrckao u uskim kožnim helankama.

Briljira u svakoj ulozi: Nenad  Knežević Knez

Briljira u svakoj ulozi: Nenad Knežević Knez

Kako bi njegovo poprsje izgledalo bujnije u crnom brushalteru, pevač se neposredno pred snimanje emisije depilirao. Njemu se na sceni u izvođenju numere „One“ pridružila Goca Tržan sa gitarom kao Bono Voks. Simpatije publike uz gromoglasan aplauz pobrao je Željko Šašić, koji se obreo u ulozi učesnice ovog šoua Sneki Babić.

Boris je skinuo MC Hamera

Boris je skinuo MC Hamera

On je u mrežastim čarapama i šortsu sa šljokicama dizao duge noge kao Sneki u numeri „Moje vruće haljine“ iz filma „Tesna koža“, kada je pevala popularnom Šojiću. Kao i do sada, smeh je izazvala interpretacija Borisa Milivojevića, koji se oprobao kao MC Hamer. Uz pratnju četvorice plesača, u žutom sakou i crnim vrećastim pantalonama, glumac je bio gotovo neprepoznatljiv. Koža mu je bila ofarbana u crno, čak i stomak koji je virio ispod kratkog sakoa, a na glavi je imao karakterističnu Hamerovu frizuru. Ipak, muški deo publike i žirija posebnu pažnju obratio je na nastup Sare Jovanović kao Lajze Mineli i Tamare Dragičević u ulozi Džoela Greja.

Na visini zadatka: Šašić kao Sneki

Na visini zadatka: Šašić kao Sneki

Njih dve su izvele numeru „Money“ iz filma „Kabare“. Iako su obe zbog žestokog plesa pred kraj numere izgubile dah, jedinom muškom članu žirija Ivanu Ivanoviću to nije zasmetalo.

Aleksa Jelić  je imitirao  Natašu  Bekvalac

Aleksa Jelić je imitirao Natašu Bekvalac

On je, kako kaže, bio zadovoljan onim što je video, pa se nije bunio zbog pevanja. Sneki, koja se slatko smejala svojoj dvojnici na stejdžu, i sama je briljirala u ulozi Karoline Gočeve, čiju pesmu je obradila jer joj taj žanr muzike ne leži. Pevačica Ana Kokić, koja je ove subote dobila da bude Fergi, izvela je numeru „A Little Party Never Killed Nobody“.

Nataša i Ivan

Nataša i Ivan

U duhu dvadesetih, Ana je sa perjem u kosi i kratkoj zlatno-crnoj mini haljini đuskala među igračima, zbog čega je dobila ponovo visok plasman. Skaj Vikler ovog puta nije krio da mu je uloga Dina Dvornika baš legla vokalno dok ju je izvodio u crvenom odelu i cilindru.

Nataša promovisala roze pramenove i novu boju očiju


Počasna članica žirija Nataša Bekvalac u emisiji je pokazala novu firzuru i boju očiju. Ispod njene plave kose sada se mogu videti pink pramenovi, dok u očima ima plava sočiva. Novosadska Barbika je uživala i u zagrljaju voditelja Ivana Ivanovića, koji je često proziva u njegovoj emisiji.

Koga će imitirati u narednoj epizodi?
Sneki - Šer
Boris - Željko Joksimović
Goca - Knez
Skaj - Željko Šašić
Sara - Keti Peri
Aleksa Jelić - Roj Šajder
Tamara - Ruslana
Ana - Ben Verin
Šašić - Ceca
Knez - Zvonko Bogdan

Poslednji komentari
  • makedonac Vreme: 08.12.2013 17:50h

    Zašto se odmah medijski preteruje kako je "razbio Meri Džej Blajdž". Nije. Da li vi znate ko je ona i kako peva? Pa to je jednostavno, pronađite na netu i poslušajte pa onda komentarišite. Svaka čast Knezu koji je fenomenalan ali budimo realni, Knez je specifičan sa svojim glasom a za imitaciju je potrebno mnogo više.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP