Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ZVEZDE GRANDA – FINALE

Ko će biti ovosezonski pobednik?

Autor: N.J. | 10.07.2015 - 19:45:00h | Komentara: 2

U nedelju s početkom u 21 čas održaće se finalno veče takmičenja "Zvezde Granda". Sportski centar "Boris Trajkovski" u Skoplju, biće domaćin najglamuroznije večeri i ovog prestižnog takmičenja za koje godinama unazad vlada ogromno interesovanje.

Finalisti

Finalisti "Zvezda Granda" | Foto: Promo

Zahvaljujući televiziji Prva, OBN-u i makedonskoj TV5, gledaoci će u direktnom televizijskom prenosu moći da bodre svoje favorite i SMS glasovima omogućiti jednom od 12 super finalista laskavo priznanje najboljeg. Podsetićemo da je za pobednika već opremljen stan, koji dodedeljuje "Grand produkcija", kao i automobil za drugoplasiranog ali i album i po kompozicija za najboljeg odnosno sve finaliste.
Osim samih takmičara na sceni najveće makedonske hale naćiće se i velike zvezde naše muzičke scene Lepa Brena, Ana Bekuta, Snežana Đurišić, Aca Lukas, Šaban Šaulić, Dragan Kojić Keba ali i Saša Popović, Sanja Kužet i Voja Nedeljković, koji će voditi celokupan program.
Da li će ove godine zvezda Granda postati Biljana Sulimanović, Harun Mehmedagić, Naida Bešlagić, Alen Hasanović, Marina Stankić, Haris Berković, Tamara Dragić, Semir Jahić, Belma Karšić, Biljana Marković ili Filip Božinovski saznaćemo u nedelju 12.jula za kada je zakazano super finale.
Poslednji komentari
  • Del Piero Vreme: 10.07.2015 20:27h

    Pobednik je naravno SEMIR JAHIĆ!!!

  • Газдарица Vreme: 12.07.2015 18:07h

    Сви знамо да ће победити неко из Босне, али после оног јучерашњег дочека нашег премијера не бих волео да они победе, или боље речено не бих волео уопште да дођу у СРБИЈУ.... али пошто газдарица брена одлучује ко ће победити , а то је опет неки њен босанчерос, нек му купи стан у граду у којем живи...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP