Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ALO! USLIKAO FUDBALERA PO DOLASKU U SRBIJU

Kolarov pazi trudnu ljubavnicu

Autor: Ljubomir Tozev | 03.06.2015 - 09:13:00h | Komentara: 6

Poznati srpski fudbaler Aleksandar Kolarov došao je pre nedelju dana u Beograd kako bi se sa našim reprezentativcima pripremao za prijateljsku utakmicu sa ekipom Azerbejdžana, ali i video trudnu ljubavnicu Kristinu Mijačević. Osim što će biti na pripremama u Beogradu, Kolarov će provesti vreme i sa Kristinom, a „Alo!“ ga je juče uslikao kako izlazi iz jedne teretane.

Kristina i  Aleksandar su se tajno  našli u  iznajmljenom  stanu

Kristina i Aleksandar su se tajno našli u iznajmljenom stanu | Foto: Z. Ilić

- Početkom prošle nedelje, Aleksandar je došao u Beograd kako bi se video sa Kristinom, ali i da bi se odmorio pred pripreme koje ima sa našom reprezentacijom. Čim je stigao u Srbiju, posetio je ljubavnicu kako bi video kako se ona oseća, s obzirom na to da je u petom mesecu trudnoće. Njih dvoje su se našli u iznajmljenom stanu, gde su se do sada stalno viđali - ističe izvor blizak fudbaleru.

Isplanirao do detalja boravak u  Beogradu

Isplanirao do detalja boravak u Beogradu | Foto: Zoran Ilić


- Sve vreme su pričali o tome kako Kristina planira da održava trudnoću i gde želi da se porodi. Ona hoće da to bude u Italiji, ali još ima vremena da se odluči. Aleksandar će do kraja ove nedelje biti u Beogradu - kaže naš izvor.
Iako je došao u Srbiju kako bi provodio vreme sa Kristinom, njih dvoje su bili razdvojeni proteklog vikenda. Naime, ona je otputovala u Hrvatsku kako bi prisustvovala venčanju svojih prijatelja, a čim se vrati u Srbiju, ponovo će vreme provoditi sa fudbalerom.

Kristina Mijačević

Kristina Mijačević


- Kolarov pravo iz Srbije odlazi u Austriju, gde će naša reprezentacija odigrati prijateljsku utakmicu - zaključuje naš izvor blizak fudbaleru.

Podsećanja radi, Aleksandar i Kristina poslednjih sedam godina imaju tajnu ljubavnu vezu koja je u javnost dospela onog trenutka kada fudbaler nije želeo da kreatorka rodi dete. Inače, on je u braku osam godina i ima dvoje dece, a njegova godišnja zarada iznosi skoro šest miliona evra.

Supruga Vesna čuva decu u Engleskoj


Dok je Aleksandar u Beogradu, njegova još zvanična supruga Vesna boravi u Mančesteru, gde brine o njihovim naslednicima, šest godina staroj ćerki Uni i trogodišnjem sinu Nikoli. Iako se pričalo da je na pomolu razvod, njih dvoje su se dogovorili da se Vesna preseli u Englesku kako bi njihova deca imala najbolje školovanje. To se i dogodilo prošle godine, kada je Una stasala za prve đačke dane. S obzirom na to da u Engleskoj deca sa šest godina kreću u školu, dok se Kolarov viđa sa trudnom ljubavnicom u Srbiji, Vesna pomaže njihovoj ćerki da savlada gradivo za kraj školske godine.

Poslednji komentari
  • ana Vreme: 03.06.2015 09:38h

    Upuceniji znaju da to nije njegovo dete, vec jednog mocnikovog sincica, hoce da mu podvali ali izgleda da on nije previse inteligentan

  • sasa Vreme: 03.06.2015 10:11h

    Bljak.Fudbaler i starleta.Dno.

  • marko Vreme: 03.06.2015 12:19h

    Devojka je za medalju lepa, prelepa

  • Dragana Vreme: 03.06.2015 13:16h

    i TO ima ljubavnicu i ženu uporedo cijeli njegov brak!?!?! Ma alo frajeru, idi se polij hladnom vodom negdje! Presmiješan si! :D

  • BB Vreme: 03.06.2015 13:38h

    Da li mene oci varaju ili ona sedi u vecernjoj providnoj haljini u sred bela dana u basti kafica?Svako se danas zove modnom kreatorkom.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP