Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VIŠE NIJE ŽELEO DA JE FINANSIRA

Kolarova ucenjivala ljubavnica!

Autor: Sanja Arsić | 31.03.2015 - 14:00:00h | Komentara: 7

Aleksandar Kolarov ostavio je ljubavnicu Kristinu Mijačević i vratio se supruzi Vesni jer nije želeo više da je finansira i da joj kupi nekretninu koju mu je tražila, zbog čega mu je zapretila da će svi saznati za njihovu vezu. Kako “Alo!” saznaje, fudbaler je menekenku finansirao godinama, a onda je pre nekoliko meseci odlučio da “zavrne slavinu”. što je Kristini zasmetalo.

Ljubavnica ostala „kratkih  rukava“

Ljubavnica ostala „kratkih rukava“

- Kolarov je svih ovih osam godina, koliko je bio sa Kristinom, vodio računa o njoj, davao joj novac, kupovao poklone, uložio u njen modni atelje, pa joj je čak plaćao i stan. Ona je u jednom momentu poželela i da joj kupi neku nekretninu na njeno ime, što je on odbio. S obzirom na to da je rešio da sa ženom, sa kojom ima dvoje dece, izgladi odnose, počeo je sve manje da ljubavnicu obasipa poklonima, a zatim je pre nekoliko meseci odlučio da prekine kontakt sa mladom dizajnerkom.

Tada su imali raspravu i ona mu je zapretila da će javnost saznati za njihovu vezu. U međuvremenu saznala je da je u drugom stanju i tu vest odmah je saopštila Aleksandru, koji je bio iznenađen. Tada joj je rekao da će doći u Srbiju i da će sesti da razgovaraju o svemu i da vide šta će i kako dalje - priča nam dobroobavešteni izvor blizak sportisti i dodaje da je Mijačevićevu razljutilo kada je saznala da se Kolarova supruga sa decom preselila kod njega u Mančester.

Fudbaler izabrao  porodični život

Fudbaler izabrao porodični život | Foto: Marko Metlaš


- Kristina je jako bila ljuta kada je saznala da se Vesna preselila kod svog supruga i da je tamo upisala decu u školu. Tada je shvatila da on nema nameru da se razvodi, iako je ona trudna. Pozvala ga je, ali se on nije javio na telefon, da bi joj posle nekoliko sati javio da mu je žena tu i da će se on javiti kada doputuje u Srbiju. Samo nekoliko dana posle toga mediji su objavili njihove zajedničke slike i informaciju da Kristina čeka Aleksandrovo dete - kaže nam izvor blizak fudbaleru.
Kako bismo potvrdili ove informacije pokušali smo da kontaktiramo sa fudbalerom, ali do zaključenja ovog broja nije odgovarao na naše poruke i pozive, dok je manekenka u toku jučerašnjeg dana bila nedostupna.

Vesna podržala muža  protiv Portugalije

Vesna podržala muža protiv Portugalije

Kolarov se ne odvaja od žene!

Uprkos pričama o razvodu i trudnoći njegove dugogodišnje ljubavnice Kristine Mijačević, igrač Mančester sitija i reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov, ipak se ne razvodi. Njegova supruga Vesna otputovala je u Portugal, gde je on imao utakmicu. Vesna ga je sa prijateljicom bodrila sa tribina i fotografisala se sa šalom na kom piše Portugal-Srbija i tu sliku okačila na svoj Instagram profil. Mnogi su prokomentarisali da gospođa Kolarov izgleda srećno i da njihov brak nisu poljuljali medijski natpisi. Fotografiju na kojoj Vesna sa ponosom bodri supruga na utakmicu prvi je objavio portal „pulsonlajn”.

Poslednji komentari
  • ana Vreme: 31.03.2015 14:37h

    E, bas mi ga je zao! Osma godina ima vezu s njom, svo vreme je u braku..tako mu i treba!

  • hejti Vreme: 31.03.2015 15:07h

    Hvala Bogu, doslo mu iz dupeta u glavu!

  • Šumadinac Vreme: 31.03.2015 15:11h

    Još samo da počne da igra i fudbal kada dodje u reprezentaciju i biće kompletna ličnost!

  • Milan Krakovic Vreme: 31.03.2015 17:00h

    klasican ljakse. Zmija u dzepu i sad ga cela Srbija pljuje. U BG stan kosta 50k EUR i ako mu je vec bila ljubavnica toliko godina mogao je i da joj ga kupi. To za njega nisu pare.

  • Čiča Gliša Vreme: 31.03.2015 19:53h

    Kolarov je kolatelarna šteta, jer dete ja moje. DNK će da potvrdi da je otac deteta Čiča Gliša, tj. ja lično. Kristina me je povremeno varala kada je Kolarov dolazio u Beograd, ali sa mnom je bila celo vreme. Kolareva je muzla za atelje i nakite, a od mene ništa nije dobila, samo sam joj kupio neki veš kada smo putovali u Njujork. Čak mi je i dobro kuvala. I sad mi trnu zazubice kada se setim njene pice sa paradajzom. Ja ću dete da priznam, tako da Kolarov ništa nema da brine.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP