Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NIJE DOŠAO NA REVIJU

Kole ispalio Marijanu Mateus!

Autor: Blic | 04.12.2013 - 12:00:00h | Komentara: 0

Marijana Mateus je na Kopaoniku predstavila svoju novu modnu kolekciju, ali na reviji se, iako je ona to najavljivala, nije pojavio njen bivši muž Miodrag Kostić Kole. On je svoje odusutvo, doduše, nadoknadio tako što je nekadašnjoj supruzi obezbedio kraljevski tretman u svojim hotelima.

 Nakon revije Marijana nije bila preterano raspoložena da priča o nedolasku bivšeg muža na reviju, mada za njega ima samo reči hvale. Kaže, ona i njena deca, kada god su na Kopaoniku, spavaju u predsedničkom apartmanu „MK Grand resorta“ čiji je Kostić vlasnik.
- To je pre bio Miodragov apartman, ali ona sada ima novi. Ovaj koristim ja i moja deca kada smo na Kopaoniku - rekla je Marijana. 
Kreatorka kaže da živi na relaciji London-Beograd, da je stalno na točkovima i bez stalne adrese stanovanja, ali da u putovanjima uživa i da je ona maksimalno ispunjuju. Planove za novogodišnji doček je već napravila, pa će se opuštati u Crnoj Gori na nastupu Zdravka Čolića. A kada su u pitanju želje za predstojeću godinu kaže da je skromna.

Marijana Mateus

Marijana Mateus | Foto: D. Danilović

 - Zadovoljna sam onim što sam postigla. Ipak, uvek može bolje. Upisala sam školu u Engleskoj i trenutno je moj prioritet da se usavršavam, kada je moda u pitanju, još više. Takođe, zdravlje mene i moje porodice, oduvek je bilo na prvom mestu, i sve dok smo svi živi i zdravi, neće postojati nijedan problem.

Miodrag Kostić

Miodrag Kostić | Foto: Emil Čonkić

 Na pitanje da li će se njena starija ćerka Dajana udati u narednoj godini, budući da je već godinu dana verena za Damira Ahmetova, sina ukrajinskog milijardera Rinata Ahmetova, Marijana kaže da se odavno ne meša u privatne živote svoje dece.

- Ja mislim da će se to desiti kada oni to odluče. Ja sam davno prestala da ih savetujem i da se mešam.

Originalnu vest pročitajte OVDE.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP