Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DAJANA KOSTIĆ SE VENČALA SA UKRAJINCEM DAMIROM AHMETOVOM

Kole udao ćerku za milijardera

Autor: S. Arsić - B. Radulović | 28.03.2015 - 18:56:00h | Komentara: 19

Dajana, ćerka bivših supružnika Marijane Mateus i Miodraga Kostića, venčala se sa dugogodišnjim dečkom, ukrajinskim milijarderom Damirom Ahmetovom, ekskluzivno saznaje „Alo!“. Intimnoj ceremoniji prisustvovali su samo kumovi i članovi porodica mladenaca, dok će svadbeno veselje biti organizovano naknadno.

Marijana Mateus  sa ćerkom

Marijana Mateus sa ćerkom | Foto: helou

- Dajana i Damir su se na večnu ljubav zakleli u Londonu pred matičarem, nakon čega su porodično, svi zajedno, sa kumovima otišli na ručak. Njih dvoje su u vezi već devet godina, a poslednjih nekoliko godina planiraju venčanje. Nažalost, uvek im se u tim planovima nešto ispreči, kao i sada ubistvo Marijanine sestre od tetke, za koju je bila veoma vezana. Kako više ne bi čekali, Damir i Dajana odlučili su da se formalno venčaju, dok će glamurozno slavlje biti upriličeno nakon što mladina mama prestane da žali - kaže naš izvor blizak kreatorki.

Miodrag  Kostić

Miodrag Kostić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Očevi ih upoznali!


Kostić je od 2006. godine u 30.000 hektara zemlje koju je kupio u Ukrajini uložio oko 40 miliona evra, gde je otvorio jedan od najvećih silosa. U toj zemlji je vremenom sticao poznanstva i poslovne veze, a sa Rinatom Ahmetovom, Damirovim ocem, najpre je poslovno sarađivao, a sada su i prijatelji.

- Marijana i Kole ni najbližim prijateljima nisu javili da se njihova mezimica udala jer žele da ih ugoste kako dolikuje, što trenutno nisu u mogućnosti zbog poslovnih obaveza. Mladenci će najverovatnije živeti u Londonu, gde je Dajana od supruga dobila luksuzni stan vredan pet miliona funti - zaključuju naš izvor.

Kada smo pozvali Marijanu kako bismo joj čestitali što je dobila zeta, ona nas je zamolila da joj pošaljemo poruku sa pitanjem jer je na sastanku u Budimpešti.
Ipak, nakon što je videla o čemu je reč, više nam se nije javila. Ni do Miodraga Kostića tokom jučerašnjeg dana nismo uspeli da dođemo. Oboje su poznati po tome što privatni život svoje dece drže u strogoj tajnosti. Osim Dajane, Marijana i Miodrag imaju još dvoje dece, Aleksandra i Anđelu.

Podsećanja radi, ćerka poznatog para i ukrajinski milijarder vezu su započeli tokom školovanja u švajcarskom „Le Roseju“, prestižnoj školskoj ustanovi.

Damir  Ahmetov

Damir Ahmetov

Damir težak 40 milijardi dolara

Bogatstvo novopečenog srpskog zeta se procenjuje na 40 milijardi dolara. Njegov otac Rinato vlasnik je nekoliko čeličana u Evropi. U 2010. je proizveo 35 miliona tona gvožđa, prihodovao je 9,4 milijarde dolara i zapošljava 130.000 ljudi. Vlasnik je više od 100 kompanija iz oblasti metalurgije, rudarstva, finansija, telekomunikacija i poljoprivrede. Poznavaoci tvrde da je reč o jednom od najznačajnijih proizvođača čelika u EU, ali i o ozbiljnom trgovcu električnom energijom. Takođe je vlasnik ukrajinskog Fudbalskog kluba Šahtjor.

Poslednji komentari
  • Darko Vreme: 28.03.2015 19:17h

    Pa sto mu ne uvaliste nas Sartid iz Smedereva??

  • boleee Vreme: 28.03.2015 20:06h

    sramota....

  • Mitra Vreme: 28.03.2015 21:43h

    Haha nasmeja me Darko

  • Lepojka Vreme: 28.03.2015 21:44h

    Osevapice se ako dodje do razvoda

  • Milica Vreme: 28.03.2015 22:08h

    E Darko, slatko me nasmeja.... U pravu si skroz...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP