Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VELIKA PODRŠKA PEJOVIĆIMA

Kolege sa estrade složne: Biljo, izdrži!

Autor: Ekipa VIP | 27.02.2015 - 12:30:00h | Komentara: 1

Neizvesnost polako napušta dom pevača Ace Pejovića, čija supruga Biljana je u utorak veče dobila izliv krvi u mozak i hitno je operisana. Ona je prebačena iz šok sobe na odeljenje intezivne nege i lekari očekuju da bi njeno stanje uskoro moglo da postane stabilno.

Ne odvaja se od supruge: Biljana i Aco Pejović

Ne odvaja se od supruge: Biljana i Aco Pejović | Foto: RAS

Oko 15 časova na odeljenje neurohirurgije Kliničkog centra Srbije juče je stigao i pevač koji ne prestaje da plače i bdi nad posteljom bolesne supruge. Sa njim je došla i Biljanina mama. Pre nego što su im doktori dozvolili da nakratko uđu, morali su da obuku hirurško odelo kako je ne bi inficirali. Kako saznajemo, Aco se nije zadržao više od deset minuta nakon čega je razgovarao sa timom lekara koji brinu o njegovoj Biljani. Njihove prognoze malo su ga ohrabrile u nadi da će njegova lepša polovina ozdraviti.


- Osim što je usporena, njeno stanje je stabilno, ali doktori čekaju da prođu 72 sata kako bi to mogli sa sigurnošću da konstatuju. Zadovoljni su kako se ona oseća nakon teške operacije i nadaju se da neće biti velikih posledica koje bi joj ugrozile život - kaže naš izvor blizak pevaču i dodaje da je Aca jako loše:
- Danima plače, jedva uspeva da razgovara telefonom, jer se odmah rastuži. Od utorka uveče ništa nije jeo. Malo su ga obradovale vesti da je Bilja van životne opasnosti, ali i dalje strepi dok ne prođe kritičan period. Najteže mu je bilo što je deci morao da kaže šta se desilo i da je neizvestan ishod njenog lečenja.

Pevač je u bolnicu došao u pratnji Biljanine mame

Pevač je u bolnicu došao u pratnji Biljanine mame | Foto: RAS

Kolege su sve vreme uz njega, posećuju ga, zovu i nude pomoć, na čemu im je on neizmerno zahvalan. Svi se mole da Bilja što pre ustane iz bolničke postelje i niko ne shvata kako je to njoj, koja je mlada i zdrava, moglo da se desi. Acu hrabre da će sve biti u redu. Još prve večeri kada je suprugu dovezao u Klinički centar, zajedno sa njim su kraj operacije čekali Svetlana Ceca Ražnatović, Aca Lukas i Saša Matić - zaključuje naš izvor blizak pevaču.
I juče smo pokušali da stupimo u kontakt sa pevačem, ali se do zaključenja broja nije javljao na telefon.

Snežana, Sale i Kiki: Molimo Boga za njeno zdravlje!

Među prvima koji su došli kod Pejovića nakon što su čuli nemilu vesti bio je frontmen “Tropiko benda”, Aleksandar Cvetković.
- Iste večeri kada je pozlilo Biljani, otišao sam da se vidim sa njim. Svi njegovi najbliži prijatelji došli su da mu pruže podršku. Ne mogu da vam opišem koliko mi je žao što se to Bilji desilo. Čuo sam se danas sa njim, ona je bolje i svi se molimo Bogu da sve završi na najbolji mogući način. Aci je jako teško - kaže Sale, dok njihova koleginica Snežana Đurišić i dalje ne može da veruje da se to dešava mladim ljudim kao što je Pejovićeva supruga.
- Acu je sve ovo jako potreslo. Naravno da smo svi uz njega. Njegova žena je sada bolje, oporavlja se - kaže pevačica, dok dugogodišnji Acov prijatelj Kiki Lesandrić kaže:
- Šokiran sam, baš mi je žao. Razmenio sam sa Acom nekoliko poruka, nisam želeo da mu smetam u ovim teškim trenucima. Nadam se da će se Biljana brzo oporaviti.

Poslednji komentari
  • Nina Vreme: 27.02.2015 17:59h

    Podrska mladoj zeni . Biljo izdrzi !!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP