Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POP ZVEZDA SE NIJE POJAVILA NA PRVOM ROČIŠTU

Komšinica tužila
Natu zbog deteta!

Autor: D. P. - D. Ć. | 26.02.2013 - 18:12:00h | Komentara: 9

Natašu Bekvalac vole mnogi, ali ne i porodica iz komšiluka, koja je tužila pevačicu zbog, kako je navedeno, vršnjačkog uznemiravanja, i to nakon što je Bekvalčeva podnela tužbu protiv te iste komšinice zbog uvreda koje je navodno uputila na njen račun! Dok Nata zahteva odštetu od 400.000 dinara, njena komšinica sa suprugom i svojim detetom traži 600.000 jer je navodno maloletna ćerka Danila Ikodinovića i Nataše Bekvalac uznemiravala njihovo dete!

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac sa ćerkom | Foto: Miloš Cvetković

Komšije Nataše Bekvalac tvrde da njena ćerka uznemirava njihovo dete, i to nakon što je ona podnela tužbu protiv susetke zbog navodnih uvreda
- Komšije Nataše Bekvalac ovde u Beogradu su podnele tužbu za vršnjačko uznemiravanje jer je Hana navodno vređala njihovu ćerku. Inače, oni tvrde da tužba koju je prethodno podnela Nataša nema osnova jer je ona tužila komšinicu mesec dana posle incidenta koji se dogodio u dvorištu zgrade u kojoj obe žive. To je, po njihovom mišljenju, uradila kada se uverila da je I. M. imućna. Komšinica inače priča da joj je mnogo smetalo što se Nataša noću kasno vraća kući i tom prilikom uznemirava komšiluk, zbog čega su se i posvađale - navodi izvor blizak Natašinoj komšinici.

O ova dva slučaja ni Bekvalčeva ni njena komšinica I. M. nisu želele da daju komentar.


Njih dve su juče imale zakazano ročište u Prvom osnovnom sudu, gde je trebalo da dođe do suočenja povodom tužbe koju je podnela Nataša. Međutim, Nata se nije pojavila na suočenju jer joj poziv navodno nije uručen na pravu adresu, zbog čega je tužena u ovom slučaju negodovala, a njih dve bi trebalo da se vide u aprilu ukoliko se obe budu pojavile na sudu.

Kristina i Nataša

Kristina i Nataša Bekvalac | Foto: Oliver Bunić

Bekvalčevu komšinica nazvala kur**m!
Kako je „Alo!“ pisao, Nataša Bekvalac je krajem prošle godine tužila komšinicu I. M., a Natin advokat Nemanja Aleksić nam je to tada i potvrdio.
- U nekoliko navrata je ta žena kada prođe pored Nataše davala vulgarne opaske, što je ona ignorisala. Međutim, u oktobru je nasred ulice iz čista mira verbalno napala Natašu, koja je sasvim mirno išla sa Hanom. Između ostalog, rekla joj je: “Kur***ino, bolje vaspitavaj to dete nego što se je*eš unaokolo!“
Inače, ta žena je u svađi sa većinom stanovnika zgrade u kojoj živi - otkrio je za „Alo!“ izvor, čije je navode potvrdio i advokat Bekvalčeve.

Poslednji komentari
  • drLaki Vreme: 26.02.2013 18:32h

    Ova im je dobra.Sud nasao komsinicu,ali Natasu nije na pravoj adresi???? U nasim sudovima sve moj do moga.

  • ivan Vreme: 26.02.2013 19:02h

    pa nisam ni sumnjao da ce te da branite natu ona jadna je savrsena a komsinica je rogonja koja sve okolo vredja....ma daj ... doklecete da branite te nazovi bitne licnosti,pa da o njima ne pisete devedeset posto njih bi bilo zaboravljeno posle mesec dana.... koga boli uvo vise dal je nata sa ovim,onim dal je obukla gacice,carapice i koje sta

  • ivan Vreme: 26.02.2013 19:08h

    ma da jadnica nata je cveckica a komsinica je rogonja koja bode sve redom. dokle ce te da favorizujete te i takve likove,kad nebi o njima pisali pali bi u zaborav u roku od mesec dana ali vi dizete lovu od njih pa morate da ih provlacite po novinama....koga vise zabole dal je nata raskinula sa neki,obukla gacice,carapice i slicno . pisite o necemu bitnom ako neznate udarite katanac i idite da cuvate ovce.

  • AleksandarVeliki Vreme: 26.02.2013 22:27h

    pa da nisu komšinke tu ženu bi trebalo proglasiti vidovitom... hahahaha

  • sconki Vreme: 26.02.2013 23:22h

    pa dobro joj je rekla....... svasta, umesto da poslusa njen savet Natasa je tuzi? strasno!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP