Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NIJE PLATILA KARTU

Kontrolori izbacili Minu Lazarević iz autobusa!

Autor: Kurir | 26.03.2015 - 19:00:00h | Komentara: 11

Glumica Mina Lazarević izbačena je pre dva dana iz autobusa u centru Beograda zbog toga što se vozila bez karte.

Mina Lazarević

Mina Lazarević | Foto: Rajko Ristić

Poznatu glumicu, koju publika trenutno gleda u novoj seriji „Jedne letnje noći“, urađene po romanu Mir Jam, uhvatili su kontrolori „bus-plusa“ kako se švercuje.
Ona nije htela da razgovara s njima, a odbila je i da im da lična dokumenta, zbog čega je morala da napusti autobusa koji se kretao iz pravca Slavije prema Studentskom trgu.
Ova neprijatnost dogodila se na Terazijama, a Mina je pokušala da izbegne plaćanje kazne od 2.000 dinara. Ne samo da nije htela da plati za to što je uhvaćena bez karte u vozilo već je imala na umu i da pobegne kontrolorima.
- Mina je izašla iz autobusa na Terazijama u blizini pozorišta, a za njom su išla tri kontrolora, koji su pokušali da je zaustave kako bi joj napisali kaznu.
Međutim, glumica nije želela da se zaustavi, već im je poručila: „Ja s vama ne pričam.“ Njeno nedolično ponašanje dodatno je iznerviralo kontrolore koji su joj odbrusili: „Mi pričamo sa vama.“ Tada je glumica videla da nema kud, pa je stala i počela žustro da se raspravlja s njima. S obzirom na to da je imala naočare za sunce, neki nisu prepoznali da je Mina u problemu, ali je bilo i onih koji su shvatili da glumica pravi incident s kontrolorima - navodi izvor.
Pozvali smo Minu, koja nije želela da govori o incidentu.
- Molim vas, nemojte da me prekidate, sad radim. Neću o tome da govorim - kratko je poručila glumica.
Poslednji komentari
  • zoran Vreme: 26.03.2015 19:15h

    Bar se vozi gradskim prevozom. Placa porez nema za besni automobil, avion kao neke, ovde nazvane, starlete pevacice. Jedini problem ovde je sto deli sudbinu 95 posto stanovnistva. Pozdrav za Minu. Neka te ne brinu ovi natpisi. Budi i dalje lepa i uspesna, sve najbolje.

  • Ana Vreme: 26.03.2015 19:47h

    Hahahahahhaahha vozi se autobusom 'poznata glumica' !!!

  • Драгомир Vreme: 27.03.2015 05:56h

    ,,Ана,, твој глупави коментар је оцењен силним минусима!Није у реду возити се за џабака.Некада је тај чин био изузетно срамотан и када те ухваре контролори које смо називали РИЏВЕЈИ!Немам појма одакле тај назив.Ја сам некада често сретао Оливеру Катарину а онда Оливеру Вучо у трамвају када је била а и сада је веома популарна.Тада су били кондуктери и лепо уђеш и купиш карту и чуваш.МИНИН ЧИН ЈЕ НЕВАСПИТАН ГЕСТ И КРАЈ ПРИЧЕ!

  • 011053 Vreme: 27.03.2015 06:29h

    Zašto se reklamira negativnost? Karta se mora platiti, kako da se poboljša saobraćaj i kvalitet buseva a o kulturi i da ne govorim....

  • JA* Vreme: 27.03.2015 06:41h

    Pa sta ?! Svi ili barem vecina nas je bila u situaciji da iz raznih razloga nema kartu kod sebe i da se 'svercuje'...........zena zivi zivot 'kao sav normalan svet' i ne vidim niceg senzacionalnog u tome ,naprotiv - vrlo svakidasnje i vrlo normalno za uslove i kojima vecina zivi - prezivljavanje !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP