Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

EKSKLUZIVNO

Kosmajac šutnuo Bojanu Rajić!

Autor: Ekipa Vip | 25.11.2014 - 09:30:00h | Komentara: 2

Ni mesec dana nije prošlo otkako je „Alo!“ ekskluzivno objavio da su Lazar Kosmajac i Bojana Rajić u vezi, par je već raskinuo! Kako ekskluzivno saznajemo, manekenka i sin Dragoslava Kosmajca, za koga je premijer Aleksandar Vučić izjavio da je najveći narko-diler u Srbiji, odlučio je da stavi tačku na romansu sa bivšom manekenkom, što je njoj prilično teško palo.

Lazar raskinuo sa Bojanom

Lazar raskinuo sa Bojanom

- Nakon što su se u medijima pojavile fotografije na kojima su Bojana i Lazar prisni, njemu uopšte nije bilo svejedno jer nije želeo da provlači u javnosti na takav način. On je posumnjao da je možda celu tu priču Bojana servirala, odnosno da je dojavila novinarima i fotografima da ih slikaju. Iako mu je rekla da nema nikakve veze sa tim, i ubeđivala ga da ni njoj to objavljivanje nije išlo u prilog, Lazar je bio nepoverljiv. To je bilo dovoljno da im se odnos poljulja - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak ovom bivšem paru i dodao:


Doskoro su se ljubili  i grlili: Bojana Rajić i  Lazar Kosmajac

Doskoro su se ljubili i grlili: Bojana Rajić i Lazar Kosmajac | Foto: ALO!

- Iako su očekivali da će prevazići tu krizu, usledilo je hapšenje Lazarevog oca Dragoslava, što je mladog Kosmajca dodatno pogodilo. On je sve vreme bio uz oca i nije dovoljno vremena provodio sa Bojanom, a to je rezultiralo raskidom. Bojani nije bilo svejedno zbog odluke njenog, devet godina mlađeg, dečka, ali je prihvatila to uz mogućnost da će, kad se reše problemi, doći do pomirenja - priča za naš list izvor blizak ovom paru.


| Foto: ALO!

U nameri da potvrdimo ove informacije kontaktirali smo sa Bojanom, ali se ona do zaključenja ovog broja nije javljala na telefon.


Provodi se sa ocem u Izraelu: Lav i Vladimir

Provodi se sa ocem u Izraelu: Lav i Vladimir | Foto: ALO!

Podsećanja radi, pre manje od mesec dana naš paparaco uslikao je Bojanu i mladog Kosmajca u jednoj diskoteci u Novom Sadu kako sede i uživaju u jednom od separea. Kako se moglo videti po fotografijama, njih dvoje nisku skrivali svoje emocije, pa su se naočigled svih grlili, mazili i ljubili.

Stojke uči sina da pokaže srednji prst!


I dok Bojana pati za bivšim dečkom, Vladimir Stojković vreme provodi sa njihovim sinom Lavom u Izraelu, a sudeći po fotografiji koju je postavio na društvene mreže, gloman svog naslednika uči kako da pokaže srednji prst. Ova fotografija naišla je kod nekih na velike simpatije i odobravanja, dok su drugi prokomentarisali da pokazivanje srednjeg prsta nije lep gest, te su Stojketu uputili kritike. Međutim, Stojković ne vidi ništa loše u ovoj fotografiji, te je nije sklonio sa društvenih mreža.

Poslednji komentari
  • gavrilovic Vreme: 25.11.2014 13:12h

    Jadan sin.

  • Gordana Skorupan Vreme: 25.11.2014 21:36h

    Draga Ares, imala sam priliku upoznati i na kratko popricati s tobom. Tako si divna, neposredna i veselaa zena. Zelim ti sve najbolje, da opet pjevas i hodas bezbrizna i vesela ulicama Sarajeva. Ljubim te puno.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP