Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SILIKONSKA KRALJICA PROGOVORILA ZA ALO!:

Kristijan me proganja, jer neću da se menjam

Autor: S. A. | 11.04.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Pošto je Aleksandar Kristijan Golubović izjavio kako je kontroverzna silikonska kraljica Tijana Đuričić samo htela njegovu krv, ona je konačno rešila da progovori i da opovrgne njegove tvrdnje.

Tijana  Đuričić

Tijana Đuričić | Foto: RAS

Naime, ona za „Alo!“ ističe da je Kristijan želeo da promeni njen izgled, ali kada je shvatio da nema šanse počeo je da je proganja i da joj dolazi na vrata. Revoltirana izjavama jednog od preživelih iz filma „Vidimo se u čitulji“, Đuričićeva je rešila da „otvori dušu“ i javno ga zamoli da je ostavi na miru.


- Čula sam da je slao svoje ljude u moj stari stan u kojem više ne živim kako bi me pronašli jer mu se nisam javljala na telefon. Nisam izmislila nikakvu nesreću, ukrali su mi telefon i slali mojim prijateljima poruke. Što se tiče Kristijana, nemam komentar na njegovu izjavu i rečnik. Zbog čega se on pronašao u ovoj situaciji i zbog čega se on oglašava na svaki događaj koji je vezan za mene? Očigledno je željan medijske pažnje - kaže Tijana i ističe da je Kristijanu povređena sujeta jer nije uspeo da je promeni.

Kristijan  Golubović

Kristijan Golubović | Foto: RAS


- Stalno mi je tražio da skratim nokte, izvadim silikone i da se skrasim. On je poslednja osoba od koje bih uzela krv. On misli da sam nesreću izmislila, pa je odmah dotrčao i poslao obezbeđenje da me traži po celom Beogradu. I sada ga javno molim da me u medijima više ne spominje, neka se posveti sebi, a mene neka zaobiđe - kaže nam Tijana.

Podsećanja radi, Kristijan Golubović je juče za „Alo!“ izjavio kako je Tijana smišljala na koji način da ga vidi.

- Ona je došla na ideju da izmisli kako je doživela saobraćajku, jer zna da sam ja human. Ta devojka je ružna, čak i odvratna, jer joj smrdi koža izgorela u solarijumu i ne želim da sa svojim prljavim kandžama, da me dodiruje više - rekao je juče Kristijan.

Tijana: Hoću i ja da vidim snimak iz policije!

Iako ne želi da priča o privođenju zbog prostitucije, Tijana Đuričić je prokomentarisala snimak koji je njen nezadovoljni klijent predao policiji kao dokaz da se ona bavi najstarijim zanatom.
- Taj snimak ne postoji, inače bih ga videla, a ako tvrde da ga ima, neka mi pokažu - rekla je silikonska kraljica.

Poslednji komentari
  • Ina Vreme: 11.04.2014 15:33h

    Tijana je pravu, ne znam da li mu se devojka dopada, ili ne dopada, ili zaista zeli medijsku paznju, ali vredjanje nije nacin, sem za ovo trece - sto gore lupas - vise paznje! Krisitjan je umetnicka dusa, slike su mu inspirativne, prava umetnost, trebalo bi to da neguje i po tome da se cuje!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP