Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

INCIDENT NA NACIONALNOJ OSNOVI

Kristijan o tuči: Da sam video kako preti mojoj trudnoj ženi, već bih bio na robiji od 40 godina!

Autor: Kurir | 24.08.2014 - 10:30:00h | Komentara: 5

Incident na nacionalnoj osnovi uoči moje borbe sa Adnanom Alićem u Novom Pazaru bio je isplaniran! Vikali su da treba ubiti Srbina i osvetiti Srebrenicu i da Pazar nije Srbija, a najviše me boli što je jedna od tih kukavica s razbijenom flašom nasrtala na moju trudnu suprugu i vikala: „Zaklaću je i rasporiti da ne rodi srpsko dete!“ Ja to nisam video, inače bih već bio na robiji od 40 godina.

Kristijan Golubović / Foto: Facebook

Kristijan Golubović / Foto: Facebook

Ovo je juče rekao Kristijan Golubović, koji je trebalo da u petak u Novom Pazaru vodi MMA borbu sa Adnanon Alićem. Do meča nije došlo jer je u hali Pendik izbila opšta tuča, u kojoj je bilo desetak povređenih. Golubović je rekao da je stotinak huligana uništilo sportsku manifestaciju i da nijedna molba nije zaustavila njihovu zlu nameru.

Umalo krvoproliće

- Stotinak kukavica je povredilo vlasnika jedne kafane i mog prijatelja di-džeja, koji je zadobio najteže povrede. On je zbrinut u bolnici u Novom Pazaru a sad je u Beogradu. Njihov kukavičluk se nastavio i van hale, pa su nam razbili auto. Policija je došla tek posle pola sata, a za to vreme je moglo da dođe do krvoprolića. Moja sestra je bila 20 minuta u nesvesti, sve dok nije reagovala Hitna pomoć - rekao je Kristijan.


U novopazarskoj policiji su rekli da niko nije zadržan u pritvoru!

Saslušani Beograđani

- Svi učesnici manifestacije koji su stigli iz Beograda su saslušani i zatim bezbedno sprovedeni iz Novog Pazara. Kad je reč o Novopazarcima, još nismo identifikovali i saslušali sve učesnike incidenta - rekao je izvor.

Poslednji komentari
  • Sasa Vreme: 24.08.2014 11:01h

    Sta radi centrala policije u Beogradu?! Zasto sportske manifestacije nisu adekvatno obezbedjene?! Dodjite u Lazarevac pa pogledajte kako su obezbedjene rukometne i koszrkaske utakmice i sl

  • kristina Vreme: 24.08.2014 18:06h

    I TI SI MAGARAC KOJI JE DOZVOLIO DA TI TRUDNJACA BUDE NA MECU A I ONA STO TI JE DOZVOLILA DA JE VODIS TI SI SVE SAMO NISI MUSKO :)

  • sandra Vreme: 24.08.2014 18:50h

    ovaj nije normalan a ni ona njegova em trudna em se zeza s trudnocom, ko da je trudnoca stvar za rizikovanje ! on je nekad normalan bio i onda poce ko king kong da skace po ringu

  • laki Vreme: 24.08.2014 22:28h

    nedaj se KIKI!

  • Ano Vreme: 24.08.2014 23:28h

    Ma za ovog je Baron Mihnauzen beba! Sve što je rekao je neistina! http://sandzaklive.rs/index.php/novi-pazar-drustvo/2458-pripadnik-obezbedenja-kristijan-laze-njegovi-momci-su-pobegli-mi-smo-mu-cuvali-suprugu

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP