Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

GOTOVO

Kristina Kovač razočarana: Raspala se grupa Doktori!

Autor: A. O. | 16.07.2014 - 17:00:00h | Komentara: 0

Mentorka grupe koja je nastala tokom takmičenja "Iks faktor" objavila je na svom fejbuk profilu da bend "Doktori" više ne postoji...

Doktori

Ćao, nema više: Doktori

Naime, Kristina kovač, koja je formirala ovu grupu" i bila im mentor, juče je objavila na svom fejsbuk profilu saopštenje u kome se objašnjava zašto je došlo do rasoada grupe iako su bili na dobrom putu da potpišu ugovor sa inostranom izdavačkom kućom.

Kristina Kovač

Razočarana: Kristina Kovač | Foto: RAS

Evo njenih reči u celosti:

Dragi svi,

iako znam da ce ovo izazvati novi talas razvlacenja po medijima, osecam kao svoju obavezu da vas obavestim da, nakon visemesecnog truda da pokrenem karijeru Doktora, a na moju ogromnu zalost, grupa Doktori vise ne postoji.
U mom trudu da im obezbedim sansu za uspesnu karijeru sam dogurala do ponude jedne od vodecih svetskih diskografskih kuca (sa predstavnistvom u Srbiji i regionu) da Doktori potpisu ekskluzivni ugovor za snimanje singla/sa opcijom albuma koji bi ta kuca finansirala i tretirala kao svoj br. 1 prioritet.

Dugujem vama, njihovim fanovima, objasnjenje toga kako je doslo do raspada benda.
Jedan od clanova napustio je bend odmah nakon zavrsetka X faktora, bez ikakve zelje da nastavi dalje, cak i kada je znao kakva sansa se bendu pruza sa ovom internacionalnom kompanijom.
Drugi clan je u nekom trenutku, po mojoj, i proceni ostatka benda, poceo da se ponasa u neskladu sa cinjenicom da je deo benda, stavljajuci svoje interese ispred interesa benda, i ja sam, priznajem, na osnovu svog dosadasnjeg iskustva u muzickom poslu sama rekla da ja sa njim vise necu raditi.
Uprkos svemu tome, diskografska kompanija je i dalje bila voljna da radi, i da pristupi razgovorima i pregovorima o potpisivanju ugovora sa ostatkom grupe Doktori.
Bez obzira na tu srecnu okolnost, treci clan mi je juce saopstio da njemu to ne deluje kao dobra ideja, i da se on posvecuje radu na svojoj pesmi, i svojoj solo karijeri.

Ja moram da vam kazem da sam jako tuzna zbog svega ovoga, pa i razocarana.

U svom odnosu prema Doktorima i radu sa njima uvek sam imala interes grupe na prvom mestu, ulozila sam apsolutni maksimum u rad sa njima na X faktoru, verovala u njih, podrzavala ih, odvajala nenormalno mnogo vremena da im osmislim vokalne aranzmane, da ih spremim za sou, iskreno, vise nego ijedan drugi mentor.

Krivo mi je sto su neiskustvo i neka vrsta nerealnog sagledavanja stvari odneli primat nad sansama kakve se dogadjaju jednom u zivotu. Narocito mi je krivo zbog poslednja dva clana koja su, po mom misljenju, ujedno bila i najradnija, najvrednija, najrazumnija i, u odnosu prema radu i meni, najkorektnija dva clana.

Svim momcima zelim uspesne karijere, da ne zapostave svoj talenat, da rade vredno, da vuku pametne poteze. I da brzo uce, trebace im.
A sa nekima od njih, verujem, jos cu saradjivati, sa velikim zadovoljstvom.

Tuzna mentorka K.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP