Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

UŽIVA U LJUBAVI

Kristina Radenković nije ni sanjala da će joj jedan slučajan susret promeniti život

Autor: story.rs | 07.09.2014 - 14:30:00h | Komentara: 0

Atraktivna plavuša ne krije kako sada više nego ikada uživa u vezi koja joj je obeležila ovo leto verujući, kao i njen dragi, da ih najlepša poglavlja zajedničkog života tek očekuju.

Ljubavna  slagalica: Kristina  Radenković

Ljubavna slagalica: Kristina Radenković | Foto: Vladislav Mitić

Jedan slučajan susret početkom juna na najlepši način promenio je život voditeljke RTS-a Kristine Radenković (33). Tog dana, u blizini zgrade u kojoj živi upoznala je Nikolu Radojevića (28), a kao po scenariju romantičnih filmova, samo jedan razgovor bio je dovoljan da nastave komunikaciju i otpočnu romansu. Uz to, spojila ih je i zajednička ljubav prema životinjama.

Kristina Radenković

Kristina Radenković | Foto: Fejsbuk

Iako je jednom prilikom rekla kako ne veruje u prinčeve, demantovale su je životne okolnosti jer je njeno zadovoljstvo što kraj sebe ima idealnog muškarca nemerljivo. Zaljubljeni par nedavno se vratio i s prvog zajedničkog odmora koji su proveli na Hvaru.

Kristina Radenković

Radoje i Nina uživaju zajedno sa Nikolom i Kristinom | Foto: Fejsbuk

- Sudbina ili ne, ali zaista i svojim primerom mogu da potvrdim kako se najbolje stvari dešavaju slučajno. Jedna šetnja s mojim psom okrenula mi je život za 180 stepeni. Nikola me je zaintrigirao već posle prvog susreta, a sasvim spontano i bez forsiranja započeli smo odnos pun poverenja i ljubavi. Naravno, našoj vezi doprineli su u velikoj meri i naši kućni ljubimci Nina i Radoje - govori kroz osmeh voditeljka koja se uvek rukovodi srcem.

- U ljubavi nema mesta za kalkulacije, a naučila sam kako ništa ne treba požurivati ni u partnerskim, ali ni u prijateljskim odnosima. Nikola me je osvojio svojom neposrednošću, šarmom, ali i time što potiče iz društvenog miljea u kojem se neguju istinske vrednosti. Nikada ne pravim velike i dugoročne planove, pa to neću činiti ni sada. Najvažnije je da se nas dvoje volimo i da uživamo u vremenu koje provodimo zajedno - iskrena je Kristina dok sumira utiske iz Hrvatske.

Kristina i Nikola položili su test sa najvišom ocenom

Kristina i Nikola položili su prvi ozbiljni test sa najvišom ocenom | Foto: FB

- Zajednički odmor bio je prvi ozbiljni test naše veze i položili smo ga sa najvišom ocenom. Šalu na stranu, odlično smo se proveli u gostima kod moje dugogodišnje prijateljice i koleginice Jovane Stipić. Posetili smo i Bol na Braču, ali najviše vremena provodili smo na Hvaru, koji je i bio naša oaza. Kako to obično biva, sada moram da se posvetim redovnim treninzima, jer kada je reč o hrani na odmorima, ne znam za kočnice - ističe poznata TV dama koja se nakon odmora vratila poslovnim obavezama.

- Radujem se novoj sezoni na RTS-u i verujem da će se dopasti gledaocima. Pored proverenih emisija, među kojima je i kviz Slagalica, kreativni tim naše televizije priprema i brojne novitete - završava Kristina.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP