Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OBRT

Krivična prijava protiv Vladimira Stanojevića

Autor: novosti.rs | 21.02.2015 - 11:46:00h | Komentara: 4

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova podneli su krivičnu prijavu protiv Vladimira Stanojevića zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici

Ana Marija Žujović i Vladimir Stanojević

Vladimir Stanojević i Ana Marija Žujović

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova podneli su krivičnu prijavu protiv Vladimira Stanojevića zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici, saopštio je danas MUP.

Postoje osnovi sumnje da je Vladimir Stanojević 3. februara ušao u stan oštećene, supruge Ane marije Žujović, i nakon kraće rasprave je više puta udario, navodi se u saopštenju.

Krivična prijava je podneta po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Ana Marija je, nedavno gosujući na jednoj tv stanici potvrdila da je išla u policiju, da je dala izjavu, da nije podnela krivičnu prijavu, ali da će videti da li će da podnese privatnu tužbu.

Stanojević je u istoj emisiji opisao šta se dogodilo te noći.

- Došli smo da kažemo istinu i da prestanu spekulacije. Stavljaju nam se u usta reči koje nismo nikada rekli. Imali smo u poslednje vreme trzavice. U noći između ponedeljka i utorka vidno iznerviran zbog priča koje sam čuo o Ani Mariji, ali i dodatno podstaknut alkoholom otišao sam kod nje u stan u nameri da porazgovaramo i odem. Međutim, kada sam krenuo došlo je do fizičkog obračuna. Ona je mene vukla, ja nju i na kraju sam je udario. Kajem se zbog svega što se dogodilo, nikada ne bih podigao ruku na žensko. Da mogu da vratim vreme, nikada u životu to ne bih uradio - ispričao je Vlada.

Fitnes instruktorka je rekla da nije očekivala ovakav kraj veze.


 - On je više povređen u ovoj priči, ja jesam fizički, ali on je mentalno. Kada me udario pala sam i tada mi je napukla usna i krenula krv iz nosa. Kada sam ustala ujutru videla sam modricu na oku, nisam razmišljala o posledicama i razočarana, ljuta, besna, okačila sam sliku na Fejsbuku. Iz ove perspektive sada to ne bih uradila - ispričala je Ana Marija i dodala:

- Trenutno je rano da pričam o našem daljem odnosu. U ovom trenutku mogu svašta da kažem, a da ne bi bilo posledica, samo ću zadržati sve za sebe dok ne sednem da razmislim.

Poslednji komentari
  • MarsaL Vreme: 21.02.2015 15:47h

    ispao si ovaj u sredini dobru ti sliku nasli

  • ivek Vreme: 21.02.2015 16:07h

    koji odvratni likovi

  • Драгомир Vreme: 21.02.2015 18:26h

    МОЈ КОМЕНТАР НЕМА НИЧЕГА ШТО НИЈЕ НЕДОЗВОЉЕНО!По обичају низ пута сте ми забранили да изнесем моје мишљење а овде се ради о сподоби који је девојци нанео жесток ударац?Ја сам у браку скоро ЧЕТИРИ деценије и никада нисам ни руку подигао на моју Радојку.Прво не смем а друго је да ме трпи овако блесавог и још ... Добро,да се не изражавам!Мој коментар који сте забранили је био у вези речи ... Не дај боже да ми неко тако истуче моју ћерку!

  • Mare Vreme: 21.02.2015 21:14h

    @MarsaL molim vas, nemoj te vređati jednog Samija, on je veličina za sve takve

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP