Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ESTRADA SE POSLE PEVAČICINOG KONCERTA OPUSTILA U JEDNOM BEOGRADSKOM RESTORANU

Krkanluk kod Zorke!

Autor: Aleksandra Radojević | 13.11.2014 - 11:00:00h | Komentara: 3

Izgleda da srpska estrada voli da se opusti uz hranu i piće, jer su se posle koncerta Zorice Brunclik skoro svi uputili u jedan beogradski restoran gde su uživali i lumpovali do ranih jutarnjih sati.

Kemiš obradovao tortom Zoricu

Kemiš obradovao tortom Zoricu | Foto: Milorad Milanković

Naime, pevačica je za svoje prijatelje organizovala žurku povodom uspešnog koncerta u „Kombank Areni“, a njeni gosti su izgleda tokom njenog nastupa dobro ogladneli, ali i ožedneli, jer tanjir i čašu nisu ispuštali iz ruku.

Lepa Brena

Lepa Brena | Foto: Milorad Milanković

Brena bila najveselija!
 

Jedna od najvećih zvezda na našim prostorima Lepa Brena bila je najveselija na žurki povodom uspešnog koncerta Zorice Brunclik. Kada su krenuli prvi taktovi muzike, Brena se digla na noge i pokazala koliko je vešta u igranju. Sve vreme je bila nasmejana i baš se videlo da uživa u tom trenutku. Njoj je društvo u igranju pravila Dragana Mirković.

Brunclikova je posle koncerta došla u restoran gde ju je odmah sačekalo iznenađenje, a to je torta povodom 40 godina rada na estradi. Ona se zahvalila prisutnima što su je u tako velikom broju ispoštovali, a onda je žurka mogla da počne. Pevačica nije krila osmeh na licu, a posebnu čestitku zbog uspešnog koncerta je primila od bivše rivalke Vesne Zmijanac.


Saša Popović je izgleda najviše ogladneo, pa je ceo tanjir piletine uzeo i krenuo da jede. Dok je direktor „Granda“ uživa u hrani, društvo mu je pravila i Romana, koja je žvakala ćevapčiće.

Zorica Brunclik

Zorica Brunclik | Foto: Milorad Milanković


Nakon što su se naši estradnjaci dobro najeli, dohvatili su se čaše. Darko Lazić je u razgovoru sa suprugom Anom Sević ispijao alokohlno piće, dok se Đani opredelio za pivo kojim je nazdravljao sa svim gostima.

Pejović i Lukas se  smejali svojim šalama

Pejović i Lukas se smejali svojim šalama | Foto: Milorad Milanković

 
- Ja sam zaista presrećna i tokom koncerta sam se odlično provela. Zahvalna sam svim kolegama koje su se odazvale. Žao mi je što nismo mogli sve ljude da primimo u halu, pa su neki morali da ostanu napolju. Verujem da se publika provela podjednako dobro kao što sam ja - izjavila je Brunclikova pred samu proslavu.

Ono što se moglo primetiti jeste da supruga Šabana Šaulića nije bila previše raspoložena, pa je sve vreme razgovarala sa Anom Bekutom, a ni u jednom trenutku se nije nasmejala. Sa druge strane Aca Lukas i Aco Pojević su uživali u razgovori u slatko se smejali šalama koje su izgovarali.

Miroljub izveo Vesnu na binu!


Opšte je poznato da je Vesna Zmijanac prva bila sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, da bi se kasnije za njega udala Zorica Brunclik. Pevačice su tada bile ljute rivalke, a da su to prevazišle najbolje pokazuje što je Vesna pevala na Zoričinom koncertu. Da Brunclikova ima potpuno poverenje u svog supruga, pokazuju i naše fotografije na kojima Kemiš pomaže Vesni da se popne na binu, a zatim je ispraća na scenu, gde je preuzima Zorica.

Aleksandar Vulin

Aleksandar Vulin | Foto: Milorad Milanković

Vulin ispijao pića!


Srpski političar Aleksandar Vulin čestitao je Zorici Brunclik na uspešnom koncertu, a reklo bi se da mu se veoma dopalo u društvu estradnjaka. On je sve vreme ispijao pića i nazdravljao sa prijateljima. Vulin je sedeo u društvu Vesne Zmijanac, a o čemu su razgovarali u toku večeri nije nam poznato.

Svetlana Ceca Ražnatović

Svetlana Ceca Ražnatović | Foto: Nemanja Kostić

Ceca briljirala, Željko svirao harmoniku!


Jedna od najvećih zvezda na Balkanu Ceca Ražnatović oduševila je sve prisutne kada je zajedno sa Zoricom otpevala pesmu „Pustite me da ga vidim“. Publika je gromoglasnim aplauzom pozdravila pevačice, a Ceca je zatim otpevala i svoj veliki hit „Poziv“. Pored nje publiku je oduševio i Željko Joksimović, koji je zajedno sa Kemišem zasvirao harmoniku, nakon čega su dobili veliki aplauz.

Poslednji komentari
  • Ненад Vreme: 13.11.2014 13:03h

    Да плаћају као у Француској 85% порез на зараде, не би се овако церекали. А овде ни 1% не плаћају, па је јасно зашто су овако весели.

  • ceca Vreme: 13.11.2014 13:45h

    Nemci su humaniji 41% samo neslusaju nas sund :)))))))) Ova vecera je mogla da nahrani i zbrine 10 porodica kao sto objaviste sa 8 dece JADNO

  • nedjo Vreme: 14.11.2014 17:26h

    aca vulin i zoka stari dobri drugari. nazad u proslost

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP