Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PINKOVE ZVEZDE

Krstinja: Da je živa, mama bi bila ponosna na mene!

Autor: Kurir.rs | 28.05.2015 - 20:30:00h | Komentara: 0

Krstinja Matanović, takmičarka u šouu „Pinkove zvezde“ koja je oduševila žiri i gledaoce, na svakom svom nastupu misli na pokojnu majku Vesnu, koja je umrla od karcinoma grlića materice.

Krstinja Matanović

Krstinja Matanović

Sedamnaestogodišnja Crnogorka koja osvaja sjajnim vokalom bez mame je ostala kad je imala samo deset godina. Ona se ni danas ne miri sa činjenicom da nje više nema.


- Gubitak majke teško sam podnela. To rečima ne mogu da opišem. Imala sam samo deset godina i nisam ni bila svesna šta se zapravo dogodilo. Kako godine odmiču i kako sam sve starija, više sam svesna da nje nema i da, zapravo, život moram da nastavim bez osobe koju sam najviše volela. Mnogo mi je teško! Ono što želim da pomenem jeste da sam ovo takmičenje posvetila isključivo svojoj majci. Mislim da bi ona bila ponosna na mene - ispričala je u emisiji pevačica i dodala:
- Mnogo sam emotivna osoba, a kad odem na grob svoje mame, suze su jedino što imam u tom trenutku. Povučem se u sebe i najlakše mi je da se isplačem. Zato što sam najsigurnija tu pored nje, i na momenat sam joj blizu. I ako ne mogu rečima da se ispričam s njom, ona razume svaku moju suzu - priča sa suzama u očima, a njen otac se nadovezuje:

- Ne volimo o tome javno da pričamo, ali moja pokojna žena Vesna razbolela se od karcinoma grlića materice. To je za sve nas bio strašan šok. Krstinja i Vesna su jedna drugoj bile miljenice - završava Krstinjin otac.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP