Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BACANJE SUZAVCA I TUČA OBELEŽILI PEVAČICIN KONCERT NA KOPAONIKU

Krvoproliće na Natinom nastupu!

Autor: Ivan Gajić | 08.12.2014 - 10:00:00h | Komentara: 6

Nataša Bekvalac nastupala je u subotu uveče na Kopaoniku, i kao uvek trudila se da publika uživa u njenim pesmama, ali je dobru atmosferu u jednom momentu prekinula tuča gostiju iz VIP separea.

Kaže da će ovaj nastup pamtiti: Nataša Bekvalac

Kaže da će ovaj nastup pamtiti: Nataša Bekvalac | Foto: Mitar Mitrović

Dok je Bekvalčeva pevušila, u VIP separeu desilo se nezapamćeno makljanje, a tragovi krvi ostali su svuda po lokalu

Naime, dok je Nata pevala, u jednom momentu nekoliko momaka počelo je da se raspravlja, a zatim i da se bije. Da njihova tuča nije bila nimalo naivna dokazuju nam i fotografije na kojima se vidi krv povređenih, koja je ostavila trag na svim elementima kluba. Kao i svi prisutni, i pevačica je bila uplašena i uznemirena zbog neprijatne situacije, ali se trudila da se ne primeti teška situacija, već da nastavi da zabavlja ostatak mase.

Neki su preskakali  ograde kako bi stigli da odbrane drugove

Neki su preskakali ograde kako bi stigli da odbrane drugove | Foto: Mitar Mitrović


- Nataša je izašla na binu i dala je sve od sebe. Pevala je svoje poznate hitove i svi su uglas pevali sa njom, sve do momenta dok se nekoliko momaka nije potuklo. Oni su prvo krenuli da se raspravljaju, a zatim je ta rasprava prerasla u veliku tuču. Na svu sreću, obezbeđenje je brzo reagovalo, pa su veće posledice izbegnute.

Nimalo nije bila naivna situacija, bilo je čak i krvi. Ne mogu da kažem da joj je bilo svejedno, žao joj je što se to dogodilo na njenom koncertu i što je uznemirilo druge ljude koji su došli da uživaju u njenim pesmama. Kao pravi profesionalac Nata je opet brzo atmosferu podigla na najviši nivo, pa se tuča u trenutku zaboravila. Ali ne zadugo, opet se desila nezgodna situacija.
Naime, nakon što se njen nastup završio, ispred kluba bačen je suzavac. Ne znamo ko ga je i zašto bacio, ali je obezbeđenje opet brzo reagovalo i rešilo problem - priča nam izvor sa lica mesta, i dodaje da su svi prepričavali neprijatne situacije, i da su, nažalost, svi bili pod utiskom tuče i suzavca.

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac

Bekvalčeva mokra do gole kože

Pevačica je na bini očigledno dala sve od sebe da zadovolji publiku, a na slikama se vidi da se Nataša kupala u znoju. Bekvalčevoj je kosa toliko bila mokra da je morala u jednom momentu da je veže u punđu. Osim što je delovala kao da je neko polio kofom pune vode, Nata je pokazala i novu liniju. Naime, pevačica je nabacila nekoliko kilograma, a njen kostim je to i otkrio, pa se višak sala primećivao.

Miodrag Kostić  uživao u muzici  i pogledu

Miodrag Kostić uživao u muzici i pogledu | Foto: Mitar Mitrović

| Foto: Mitar Mitrović

Nata Koletu pokazala cicamacu
Nataša Bekvalac za svoj nastup odabrala je kostim iz dva dela, koji su činili crna kratka majica i uska suknja. U jednom trenutku Nata je čučnula i zapevala svoju numeru i tada otkrila da ne nosi gaćice. Oni muškarci koji su se našli u prvim redovima sigurno su uživali u pogledu. Već smo pisali o tome da je Nataša boravila u hotelu bivšeg dečka Koleta, koji je na nastup lepe Novosađanke došao među prvima i, naravno, sedeo u glavnom separeu.

Poslednji komentari
  • Kekec Vreme: 08.12.2014 11:34h

    Konstatacija: tuča je započela u VIP separeu. Srpska elita!

  • mila Vreme: 08.12.2014 13:49h

    sve sto ima ogromnu zaslugu ima njen decko kole. moze biti bivsi ali to nista ne zmnaci kad je on mocani moze da joj da sto ona pozeli uz odredjenu uslugu. zato i bude tamo gde je on. poznata spozorusa, uvezbana zna sta radi.njen zivot ni moto je biti sa onim ko ima najveci konto, i od koga cu imati koristi, ostalo nista nije bitno. to dokazuje i to sto je leto provela sa cazimom a svi dobro znamo ko je taj covek. no njoj nije bitno. lova, lova i samo lova , moze i ta osoba da ubija i vadi organe srbima a ona ipak je sa njim. to govori ko je ona.

  • pera Vreme: 08.12.2014 14:09h

    Lepa muzika uz divnu,kulturnu publiku.Pretpostavljam da su te noci nnoge fakultetlije i dekani bili prisutni i zapisivali svaku njenu ispevanu umotvorinu.Ona je boginja, poshtovana od strane mnogih nashish velikana, od pisaca, pesnika, slikara pa sve do glumaca, dramaturga, reditelja.Svi je vole...ponajvishe kad cuti i kad je ne vide.Cela ta scena je "VRH" !

  • Amater Vreme: 08.12.2014 14:43h

    Zatvoriti klub i zdravooooooooooooooo a cica macu neka pokazuje na porno sajtovima.

  • Amater Vreme: 08.12.2014 17:32h

    Gde su moji komentari ovih meseci sto sam slao bez uvreda i vredjanja a neobjavljujete.VISE NECITAM ALO

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP