Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PUKLO PRIJATELJSTVO BIVŠIH FARMERKI

Kume Jovana i Daria prekinule svaki kontakt!

Autor: S. A. | 27.03.2014 - 07:30:00h | Komentara: 6

Jovana Nikolić i Daria Stanojević, najbolje drugarice i kume, prekinule su svaki kontakt! Kako saznajemo, razlog za njihov prekid komunukacije je taj što manekenka ne želi da se čuje i viđa sa ljudima koji su bliski njenom bivšem suprugu Danijelu Alibabiću!

Podržala  Danijela  posle razvoda

Podržala Danijela posle razvoda | Foto: Petar Marković

- Jovana se skoro nikome ne javlja na telefon! Otkad su se Danijel i ona i zvanično razveli, ima kontakt samo sa nekoliko ljudi s kojima se družila i pre „Farme“. Ona se čak ne čuje ni sa svojom venčanom kumom Dariom.

Navodno je ljuta jer je kuma nije podržala kada se razvela, već je ostala u korektnim odnosima sa Danijelom. Mislim da je Daria čak pokušala da je dobije kada se nedavno zvanično razvela od Danijela, ali to je bilo bezuspešno, jer se Jovana nije javljala - kaže nam izvor blizak Nikolićevoj.

Prestala da joj se javlja na telefon

Prestala da joj se javlja na telefon | Foto: Đorđe Kojadinović


Pozvali smo manekenku da proverimo ovu informaciju, ali se ona do zaključenja ovog broja „Alo!“ nije javljala na telefon. S druge strane, pevačica je potvrdila navode našeg izvora.
- Nisam se čula sa Jovanom od januara - bila je kratka Daria.
Poslednji komentari
  • karalaki Vreme: 27.03.2014 08:09h

    kako da se javlja kad su prolećni radovi upolju.

  • prle Vreme: 27.03.2014 09:58h

    Zao mi je Jovane sto je svojom nepromisljenoscu i naivnoscu upala u svu ovu medijsku gungulu. Ona je jedna iskrena i obicna devojka koja je iskoriscena od strane onog pevaca u pokusaju! Dobro je sto se vratila tamo gde pripada i medju ljude koji je iskreno vole i postuju!

  • Vesna Vreme: 27.03.2014 12:56h

    Jovana je u pravu, takvi prijatelji i kumovi joj nisu potrebni, i pametno sto se distancirala od svega!

  • Simo Vreme: 27.03.2014 16:38h

    Setite se one fotografije koju je Danijel objavio na društvenim mrežama na kojoj se vidi kako zagrljen sedi sa Darijom u jednom podgoričkom kafiću, nedugo nakon razlaza sa Jovanom. To je protumačeno kao Darijina podrška Danijelu, i Darija je to posle demantovala tako što je rekla da je Danijel došao na njen nastup u Podgorici, i da su tu samo popili piće nakon nastupa i odmah se razišli. To baš ne odgovara istini jer je njen nastup bio u Velvetu, a sporna fotografija je iz potpuno drugog kafića (Dr Brajer), i mene je odmah začudilo zašto laže da se radi o slučajnom susretu i popijenom piću tamo gde je pevala... Takođe, Darija često prisno komunicira sa Danijelom na društvenim mrežama, a sa Jovanom vidimo da nije u kontaktu. Zato me ne bi iznendailo da je ovo istina!

  • Neda Vreme: 28.03.2014 01:00h

    Savim je normalno u danasnje vreme da se interesi stavljaju na prvo mesto.Ali ne treba sad od ovoga praviti senzaciju.Svako ima svoj zivot i svako ima pravo da bira da li zeli da kontaktira sa nekim ili ne.U svakom slucaju zelim Jovani da se sredi i nastavi svoj zivot,jer mislim da u sustini nije losa cura.Ima mnogo pokvarenijih,podlijih i nemoralnijih od nje koji svoje poroke sakrivaju pod plastom lazne moralnosti.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP