Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ŠOU

Kusturica i "No smoking orkestra" oduševili publiku u Jerusalimu!

Autor: Srna | 03.02.2015 - 11:30:00h | Komentara: 0

Emir Kusturica i "No smoking orkestra" oduševili su publiku u Jerusalimu dovodeći na momente atmosferu do usijanja, posebno tokom izvođenja rumunske "Ševe", "Ciganske rumbe" i muzike iz filma "Podzemlje".

Emir Kusturica

Emir Kusturica

Koncertna sala Nacionalnog kongresnog centra u Jerusalimu sinoć je bila puna mladih, ali i nešto starijih Kusturičinih fanova, među kojima je bio i ministar inostranih poslova Izraela Avigdor Liberman sa porodicom.

"Liberman je nakon koncerta razgovarao sa Kusturicom u bekstejdžu, zamolivši ga da prenese pozdrave predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku", rekao je Srni Aleksandar Nikolić, bliski saradnik ministra Libermana.
Nikolić je dodao da je tokom prijateljskog susreta Kusturica iz svog ugla upoznao Libermana o stanju u Republici Srpskoj i regionu.
Kusturica i Liberman, koji je veliki obožavalac Kusturičinog kinematografskog opusa i muzičkog umeća, do sada su se sreli tri puta, a ovo je njihov prvi susret u Izraelu.
Kusturica je Libermanu preneo utiske sa promocije svoje knjige "Sto jada" u Parizu, navodeći da se priprema prevod na još neke jezike, između ostalih, i na hebrejski.
Kusturica i "No smoking orkestra" večeras nastupaju u Tel Avivu, a sutra je koncert u Kongresnom centru u Haifi.
Nastavak turneje sledi za dve nedelje, a prvi koncert biće održan u Moskvi 19. februara. Dan kasnije, Kusturica i "No smoking orkestra" sviraće u Voronježu, nakon čega su planirani nastupi u Sankt Peterburgu, u Rigi, Viljnusu...
Tokom prošle i početkom ove godine, Kusturica i njegovi muzičari svirali su u Švajcarskoj, Italiji, Rusiji, Belorusiji, Francuskoj, San Marinu, Nemačkoj, Španiji, Mađarskoj, Meksiku, Bugarskoj…

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP