Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ODE U AUTORE

"Laguna" objavljuje knjigu Novaka Đokovića

Autor: Tanjug | 11.08.2013 - 11:00:00h | Komentara: 0

Izdavačka kuća "Laguna" ekskluzivno će objaviti knjigu Novaka Đokovića "Serve To Win: The 14-Day Gluten-Free Plan for Physical and Mental Excellence", koja u svetu izlazi sredinom avgusta.

Novak Đoković

Servira da pobedi: Novak Đoković | Foto: FoNet / EPA

Svetska sportska javnost ostala je zapanjena 2011. godine rezultatima Novaka Đokovića.
Nijedan teniser nikada nije imao tako dobru sezonu. Novak je te godine osvojio 10 titula, tri Gren slema i ostvario seriju od čak 43 uzastopno dobijena meča. A samo dve godine ranije ovaj teniski šampion jedva da je mogao da završi turnir.
Kako je teniser koga su mučili bolovi, koji je imao problem sa disanjem i čestim povredama na terenu iznenada postao najbolji teniser na svetu?
Odgovor je neverovatan: promenio je ishranu.
U svojoj knjizi Đoković priča kako je preživeo bombardovanje Beograda i kako je prešao put od ratom razorenog detinjstva do najboljeg svetskog tenisera. Otkriva dijetu koja ga je preporodila i dovela do vrha, saopštio je izdavač.
Đoković je obožavao da jede hleb i testeninu ali se ispostavilo da njegovo telo nije moglo da svari žitarice. Kada je izbacio gluten iz ishrane odmah se osećao bolje, lakše i brže. Uspeo je da ostvari i dva dečačka sna - osvojio je Vimbldon i postao najbolji teniser na svetu.
U svojoj knjizi "Serve to win" Đoković čitaocima postavlja izazov da probaju njegov način ishrane na samo 14 dana. U knjizi daje nedeljne jelovnike i recepte koji se lako pripremaju a koji će svima pomoći da dođu do idealne linije i nađu put do boljeg sebe.
Ne morate biti profesionalni sportista da biste počeli da živite i da se osećate bolje, a od cilja vas dele samo dve nedelje, poručuju iz "Lagune".

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP