Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NA METI MANIJAKA

Lažna Jadranka na internetu psuje i kači seksi klipove!

Autor: Ekipa Alo! | 07.10.2014 - 18:00:00h | Komentara: 0

Na „fejsbuku“ se pojavio profil Barjaktarovićeve, gde neko u njeno ume komunicira sa fanovima, kači erotkse snimke i vulgarne statuse.

Jadranka Barjaktarević

Jadranka Barjaktarević

Iako važi za jednu vrlo smernu, smirenu i kulturnu devojku, svi oni koji su u proteklom periodu imali kontakta sa "fejsbuk" profilom Jadranke Barjaktarović ostali su u šoku! Naime, neko je u ime popularne crnogoke otvorio nalog na ovoj društvenoj mreži i na njemu kačio razne seksi klipove, snimke vukgarnog sadržaja, ali i statuse i kojima psuje.
– Verujete mi da sam u šoku! Nikada ne bih o tome pričala i oglašavala se da taj neko nije preterao. Ne dešava se prvi put da neko u moje ime otvara lažni profil, ali su to do sada obično bile osobe koje me vole, ili ti fanovi. I nije bilo nikakvih problema. Međutim, pre desetak dana nekoliko prijatelja me je zvalo da me pita šta se dešava sa mnom i kakve to poruke i klipove kačim i šta šaljem ljudima. Mislila sam prvo da se šale sa mnom, međutim kad sam ušla na taj lažni nalog samo što nisam pala u nesvest. Ja u životu nisam toliko spovki izgovorila koliko sam videla samo u nekoliko statusa. Razni neki vulgarni i prostački klipovi okačeni! Da nije sve toliko uzalo maha verovatno ne bih reagovala, ali ovaj put slučaj moram da prijavim policiji da se otkrije ko to radi u moje ime. Nadam se da će se uskoro to rešiti. I samo želim svima da napomenem, kome god da je stigla neka prosta, uvredljiva ili ne znam već kakva poruka sa profila sa mojim imenom, da to nisam ja – rekla nam je pevačica u jednom dahu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP