Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

STRIPTIZETA MILENA:

Lejdi Gaga mi mazila guzu i grudi!

Autor: Biljana Radulović | 08.06.2015 - 13:46:00h | Komentara: 5

Striptizeta Milena Blagojević (22), kojoj je Lejdi Gaga ostavila bakšiš, dok je gledala kako đuska za nju i verenika Tejlor Kinija, kaže da je glumac posetio striptiz bar nekoliko dana ranije. Iako zbog šefice nije uspela da mu da broj telefona, on joj je poručio da će se vratiti, zbog čega s nestrpljenjem čeka da se pojavi, ovog puta bez verenice.

Milena Blagojević

Milena Blagojević

- Tada sam radila u šanku i nisam znala ko je on, iako su ostale striptizete vrištale kada je ušao. Seo je za šank i pitao me da li sam zadovoljna na poslu i koliko dugo radim. Gledao me je pravo u oči, osetila sam da među nama postoji hemija. Muvao me je, ali nisam mogla da mu dam broj telefona, jer je moja šefica bila tu sve vreme. Rekao je da će se vratiti. Kada sam ga posle nekoliko dana videla da dolazi sa Lejdi Gagom, nisam znala šta će biti, iznenadila sam se - priča Milena, koja se tek 15 dana bavi striptizom. Noć kada je Tejlor došao sa pevačicom u klub, sedela je sa gostima iz Hrvatske u separeu i trebalo je da nastupi posle devojke koja je u tom trenutku igrala.

Provela ludu noć sa svetskom divom:  Milena Blagojević

Provela ludu noć sa svetskom divom: Milena Blagojević

Mazila bih se sa Sekom


Blagojevićeva otkriva da se mazila i ljubila sa ženom, ali da joj je to bila samo avantura jer je shvatila da bez muškaraca ne može. Sa naše estradne scene najseksepilnija joj je pevačica Svetlana Aleksić.
- Mogla bih da se ljubim i mazim sa Sekom. Ona je baš seksi. Inače sam pre dve godine bila sa njenim bivšim dečkom Mladenom Radulovićem. Nije to bila veza, više neka kombinacija, ali bilo mi je lepo - priznaje Milena.

- Imala sam tremu dok se nisam popela na binu, a onda sam počela da se svlačim i đuskam, pa sam se opustila. Bila sam u toplesu i uživala dok je on posmatrao svaki moj pokret. Gaga je za to vreme aplaudirala i vrštala, vikala je kako voli gole žene. Onda mi je prišao momak iz njihovog obezbeđenja i rekao da Lejdi i Kini žele da im privatno plešem za separeom. Mislim da je Tejlor insistirao da to budem ja. Presvukla sam se i počela da igram malo oko njega, malo oko nje. On me je samo gledao, iako sam mu stavila grudi pod nos da ih dodirne, dok me je Gaga mazila po grudima i udarala po zadnjici. Videlo se da uživa. Očekivala sam da će me pozvati da imamo trojku, ali nisu. Mislim da ona voli u troje. Da me je pitala, prihvatila bih bez pogovora. Kada sam završila, ona me je častila - seća se Milena, koja uskoro planira da trbušni ples usavrši igrom oko šipke. U međuvremenu čeka da se Tejlor vrati u striptiz klub.

I Gagi i Tejloru  se dopala  Milena

I Gagi i Tejloru se dopala Milena | Foto: Petar Dimitrijević


- Već danima ne uzimam slobodan dan jer ga čekam da dođe. Ukoliko se vrati i poželi da budemo zajedno, prihvatiću. Baš mi se dopao, volim starije muškarce i mislim da je među nama proradila hemija. Mnogo je harizmatičan i ložim se na njega. On je fantazija, iako nije visk. Ona može da nam se pridruži u krevetu, i ona je baš seksi. Baš me briga da li bi me Gaga raščupala, nju bih mogla da savladam, ali njeni telohranitelji su mi veći problem - priznaje kroz osmeh striptizeta kojoj samo dva najbolja prijatelja znaju čime se bavi.

- U klubu ima devojaka koje se svlače deset godina, iz Beograda su i nikada ih niko nije otkrio - kaže Milena, koja želi da postane pevačica.
- Slušam inače Lejdi Gagu, ali se nadam da će ona pevati svoj hit “Bad romanse”(Loša romansa), kada se Tejlor vrati po mene - sigurna je ova crnka.

Fudbaleri bi posle mene igrali bolje

Striptizeta kaže da u njenom klubu nema seksa, iako joj ga nude, ali da postoje pozivi kada se odlazi na kućnu adresu i igra. Ona bi rado takav privatan ples odigrala našoj fudbalskoj reprezantaciji pred neku važnu utakmicu.
- Posle mog plesa, sigurno bi igrali bolje. Od svih njih mi se najviše dopada Adem Ljajić, ima divne plave oči, ali ako već pričamo o sportistima Marko Jarić je top - kaže striptizeta.

Čeda Jovanović

Čeda Jovanović | Foto: Mladen Šurjanac

Za Čedu bih se skroz skinula, sa Vučićem nema hemije

Mileni su i političari seksepilni, naročito lider LDP-a Čedomir Jovanović, dok joj se premijer Srbije, Aleksandar Vučić ne dopada.
- Bila sam dugo zaljubljena u Olivera Dulića, i zbog toga sam odlazila na sve skupove DS-a. Iako igram samo u toplesu, Čedi Jovanoviću bih se skinula skroz. On je najseksepilniji i najzgodniji muškarac među političarima. Ivica Dačić može da prođe ako ostavlja dobar bakšiš, dok mi premijer Vučić, iskreno, nije zanimljiv. Ne osećam nikakvu hemiju prema njemu, a za ovakav ples je potrebna. Od pevača mi se najviše dopadao Adil - iskrena je stirptizeta.

Poslednji komentari
  • duduludu Vreme: 08.06.2015 14:05h

    Bas bez veze znaci oni se loze na kabaste krokodile mada ni Gaga nije neka lepotica!!!

  • zoran Vreme: 08.06.2015 16:04h

    Još jedna sa dna.Sve što je postigla u životu mazila joj ledi Gaga (sa adrese neko drugo dno) grudi.

  • Zoran Vreme: 08.06.2015 19:49h

    Čega se pametan stidi,budala se time ponosi.

  • Cepidlaka Vreme: 08.06.2015 21:33h

    Ju kakav trash! Ova bi mogla da prodje samo kao Zmajica. I pre sam sumnjao da bi ledi Gaga dala 2.000 evra striptizeti, a da njen dragi placa ceh karticom. Sada ne verujem ni u ludilu!

  • Sokirana sam Vreme: 23.06.2015 17:36h

    Booozeeee.., pa ova devojka je pre 3 godine studirala na pravnom..., SRAMOTA :O

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP