Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BIĆE DA JE MALO MAZNULA

Lejdi Gaga u potpunosti prekopirala Karleušin spot! (VIDEO)

Autor: opera-17.com | 19.06.2014 - 21:00:00h | Komentara: 5

Pop diva Jelena Karleuša je prošle godine za potrebe koncerta "Viva La Diva" snimila video klip obučena u haljinu koja je bila napravljena od novina, đuskala je u prostoriji koja je bila oblepljena njenim naslovnim stranama, a sve to su verno pratili paparazzi koji su je okruživali.

Ovim video zapisom za pesmu "Baš Je Dobro Biti Ja" pevačica je želela na neki način pokaže kako izgleda njen život koji je pod stalnim pritiskom regionalnih medija.

a

(kliknite na fotografiju za uvećanje)

 Samo godinu dana kasnije istu stvar je uradila planetarno popularna pevačica Lady Gaga za potrebe spota "Do What U Want". Soba obložena naslovnim stranama, haljina napravljena takođe od časopisa i paparazzo! Sve je isto!

Inače, ovo nije prvi put da između Gage i Karleuše postoje sličnosti i to u korist naše pevačice, ali je sigurno prvi put u potpunosti jasno da joj je upravo JK bila inspiracija za novi spot, što ne treba previše da čudi budući da je prošle godine prestižni američki časopis "W" našu pevačicu okarakterisao kao preteču Lady Gage.
Uostalom, video zapisi i fotografije su tu, pa sami uporedite. Previše je detalja da bismo ovu situaciju podveli pod "slučajnost"!
Da li je i Gaga na ovaj način priznala da je Karleuša zapravo njena preteča?!

Video zapis Lejdi Gage pogledajte ovde.

Poslednji komentari
  • dejan Vreme: 20.06.2014 03:19h

    jao daj vec jednom objavite nesto realno pa ovo uopste ne lici na karleusi a to sto neko napravio rtakav spod pred njih dve to je vec odavno radila madona i nemojte dajoj daete lazne nade nakarleuse da nju bas kopira gaga i nije tacno da takvo nesto pise za karleuse molim vas kada nesto tako objavite dajte i isti taj clanak original

  • zakkkk Vreme: 20.06.2014 09:35h

    Jedna je Divaa!

  • mirko Vreme: 20.06.2014 11:15h

    sta je dejane, opet zavidan i pokvaren, komentar ti je bezveze, jelena je ispred svih po pitanju spotova, oblacenja itd. Ljubomora je neizleciva bolest. Bravo JK

  • jo Vreme: 20.06.2014 12:07h

    gaga ovo napravila jos 2009 a objavila oficijalno kasnije iako se snimak muvao po youtube-u...ali po serbishe verziji, gaga je sigurno skoknula do buducnosti, pogledala sta JK planira da snimi, vratila se u proslost i to isto snimila...eto kako gaga kopira JK...

  • ivaso Vreme: 20.06.2014 13:13h

    Nije JK: samo njena preteca, nego i idol, i nemaju one nikakve slicnosti, nego gaga doslovce prepisuje od JK. i bilo bi lepo da ovu celokupnu vest zajedno sa videom, prosledite nekolicina najcitanijih tabloida u svetu; eto vam prilike da se i za vas cuje

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP