Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

JEDVA ČEKA

Lena Kovačević održaće koncert 7. decembra u Domu sindikata!

Autor: 24sata.rs | 24.10.2013 - 13:45:00h | Komentara: 0

Pop pevačica Lena Kovačević održaće koncert u Beogradu, 7. decembra u Domu sindikata, kao deo koncertne promocije novog albuma „San“, u izdanju PGP RTS.

 Ulaznice su dostupne na svim Eventim prodajnim mestima i blagajni Doma sindikata po cenama 1200 i 1500 dinara. Mesto u loži iznosi 2500 dinara.
Lenin nastup biće sofisticirani kolaž pop i džez muzike, sačinjen od nekoliko obrada poznatih numera: „Nisi me bio vredan ti“, „Tišina“, „Da ti kažem šta mi je“, „Srce od meda“, kao i nekoliko autorskih pesama sa novog albuma, sjajnih autora sa naših prostora, među kojima su: Vlada Marković, Dušan Kovačević, Ivan Ilić i Saša Milošević Mare. Na koncertu će se čuti i numere sa prethodnog albuma „Dobar dan za pevanje“ kao i novi singlovi „San“ i „Osećam“.

Lena Kovačević

Lena Kovačević | Foto: Pulsonline

 U pripremi su nastupi širom Srbije, u regionu i inostranstvu.

Lena Kovačević rođena je u Beogradu gde je završila srednju muzičku školu, odsek klavir. Diplomirala je džez pevanje na prestižnom Muzičkom konzervatorijumu u Amsterdamu. Studirala je u klasi eminentnih evropskih profesora.
Snimala je, nastupala i učestvovala u mnogim projektima muzičara sa svih strana sveta, uporedo sarađujući sa svojim kolegama iz Srbije i regiona. 2003. godine peva u filmu "Profesionalac", sa Bajagom.

U Holandiji je dugi niz godina sarađivala sa jednim od najboljih džez orkestara, Kraljevskim holandskim orkestrom. Prvi autorski album „Dobar dan za pevanje“ (PGP RTS) izašao je 2009. godine, inspirisan džez i pop muzikom, kao i zvukom Balkana.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP