Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

UBEĐENA

Lepa Brena: Neko me je prokleo

Autor: A.O. | 28.07.2014 - 15:00:00h | Komentara: 12

Nakon čitavog niza loših stvari koje su joj se dogodile u životu, od otmice sina Stefana, preko operacije tromba u levoj ruci i pogibije oca, do nesrećnog pada tokom odmora u Novom Vinodolskom kada je polomila obe ruke, najveća jugoslovenska zvezda Lepa Brena je u depresiji i stalno razmišlja da li je neko bacio kletvu na nju.

Zabrinuta za roditelja: Lepa Brena

Lepa Brena | Foto: Z. Ilić

- Mada važi za jaku osobu, Breni je ovaj pad bila kap u prepunoj čaši. Okupirale su je crne misli i stalno ponavlja da ju je neko prokleo. Pošto su joj obe ruke u gipsu, a pritom je i operisana, oseća se nemoćno. Ruke su joj fiksirane, pa ne može ništa sama da uradi. Nervozna je što drugi moraju da brinu o njoj jer je navikla da ona bude ta koja drži sve konce u svojim rukama – kaže izvor blizak pevačici, a prenosi telegraf.

Lepa Brena sa porodicom u bolnici

Lepa Brena sa porodicom u bolnici | Foto: Fejsbuk / Viktor Ernest Zivojinovic

Popularna pevačica je sve vreme pod injekcijama i lekovima protiv bolova, i kako navodi “Blic”, kada prođe dejstvo medikamenata, Brena ima jake bolove, a budući da sama ne može ni do toaleta da ode, od nje se ne odvaja njen suprug Boba Živojinović koji je hrani i pomaže joj u svemu što zatreba.
Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 28.07.2014 15:53h

    Не,није те нико проклео!Не утиче проклетство код особа које песмом лечи свачију душу!Мелем,бато,за све бољке на душици и срцету!То што си повредиле руке је ТРАПАВОСТ,мила ми моја Брено!Па још и Лепа!Када ти стари Драгомир вели да ниси оптерећена никаквим проклетством онда знај да је тако!Него,бре,Брено па још и Лепа нађеш си се на погрешно место у погрешно време?Знате шта је ту болно?Што пострадаш ТРЕЗАН?Да је била ,,под гасом,, еве му га ,бато,што би поломила руке!Него,'ајд ти лепо да оздравиш јер није време за лежање!

  • dona Vreme: 28.07.2014 16:44h

    da zivis u nekoj selendri i plevis bastu, kuvas , peres i hranis kokoske , mozda bi i tamo pala i slomila eventualno kuk, kao sto se desava zenama na selu. medjutim , sve to sto ti se desava nema veze sa prokletstvom, jer se jos mnogo ruznije stvari desavaju i drugim ljudima. no, hodzini zapisi mozda mogu tu da pomognu! sala na stranu, mozda je to opomena da malo zastanes i ucinis mozda neko dobro delo, da svoje godine nosis kao sto nosi svaka dostojanstvena zena. mozes ti to! zelim ti sve najbolje, brzo ces se ti oporaviti!!!

  • NN Vreme: 28.07.2014 17:26h

    Desavaju se takve neocekivane NEVOLJE. Bit ces ponovo KAO sto si bila i budi sretna da nisi glavu razbila, pa DA neznas nikog oko sebe.

  • Stojan Vreme: 28.07.2014 17:55h

    Seti se sta si radila dok ti je otac bio bolestan i na samrti!

  • vojvođanin Vreme: 28.07.2014 18:03h

    konačno si ukapirala...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP