Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OTVORILA DUŠU

Lepa Brena: Više sam
bila gladna nego sita! (VIDEO)

Autor: Ekipa Alo! | 26.02.2013 - 22:02:00h | Komentara: 9

Otvorila dušu na jednoj bosanskoj televiziji i još jednom pokazala koliko je prizemna.

Kolegijalna: Lepa Brena

Lepa Brena | Foto: Goran Srdanov

Fahreta Jahić rođena Brčanka koju svi znaju kao Lepu Brenu u životu ništa nije dobijala na gotovo.

Karijeru je počela na lokalnim igrankama sa šesnaest godina, i nikada se nije stidala svog odrastanja,osnovnu i srednju školu završila je u Brčkom a sa nedaćama se susrela kada je došla u Beograd na studije.
Dobijala je i "komplimente" da je debela, da ne zna da peva a direktor jednog hotela rekao joj je čak i da izgleda kao trafostanica! Ali kako kaže sve te ružne stvari na nju su delovale stimulativno.
"Dolazak u Beograd za mene je bio životni preokret. Nisam imala novca, bila sam više gladna nego sita. Morala sam da idem autobusom, ali nekad nisam imala novac za autobus, pa sam se švercovala. Grizla me savest jer se na mene trošilo pola očeve plate dok je druga polovina ostala porodici, osećaš se da si gladan i ti jer su gladni i oni, ali, to je bio proces mog sazrevanja. završila je Brena.

Poslednji komentari
  • nemanja Vreme: 26.02.2013 23:03h

    kako te nije sramota olosu belosvetski jedan . narod crkava od gladi dok lazes i lupetas i obmanjues narod sa kic grand paradom glamuroznom i tuznim pricama iz detinjstva.

  • Dunja Vreme: 26.02.2013 23:07h

    Aman,ljudi! PRIZEMNA ne znaci jednostavna,prostosrdacna.PRIZEMA,na srpskom jeziku znaci: prosta. Na primer: prizemno novinarstvo,prizemni komentar.....

  • AleksandarVeliki Vreme: 27.02.2013 04:08h

    joj bre Fakreta, pa ti drmaš estradom skoro 30 godina, a bar 25 godina si u vrhu, čega si bre ti bila gladna?? pameti?? možda... nije mi jasno zašto tebi ovo treba?? od čijeg sažaljenja pkoušavaš da profitiraš?? pametnije bi ti bilo da se malo povučeš iz javnosti, ovako samo pokazuješ koliko si intelektualno nisaka... pojavi se u medijima kad pesmom imaš nešto da nam kažeš... to duguješ narodu od čijih para živiš bolje nego 99 posto tog istog naroda... ili nas to možda pripremaš za nacionalnu penziju??? hahahahaha FUJ

  • Coka Vreme: 27.02.2013 09:32h

    Sigurno da je vise bila gladna nego sita. Ja joj verujem. Secam se kada se pojavila izgledala je kao karijatida sa onim nogama. Zena je drasticno smrsala. Zamislite da ste visoki oko 190 sto je otprilike njena visina, koliko bi se morali hrane odricati kako ne bi izgledali kao kolos.

  • andja Vreme: 27.02.2013 09:33h

    e aleksandre oladi molim te. zena prica kako je zivela pre nego sto je postala poznata, pa? koliko njih nije imalo da jede pa su uspeli, pa ocigledno si isfrustriran i dosadsn lik pa lupetas. mislim vidim i da se opasno smaras u zivotu kad lupas komentare u 4 ujutro

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP