Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

LUKIĆEVA JOŠ UVEK TUGUJE ZA POKOJNOM MAJKOM MILOSIJOM

Lepa kukala na majčinom grobu!

Autor: Dragana Tripić | 27.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 3

Iako se nekrunisana kraljica narodne muzike Lepa Lukić u javnosti ponaša kao da je prebolela smrt svoje majke Milosije, po svemu sudući, to nije tako, jer pevačica već sedam godina redovno obilazi njen grob, gde satima lije gorke suze. Naime, „Alo!“ je došao u posed fotografija na kojima se vidi kako Lepa kuka na grobu svoje majke, ne skrivajući tugu i očaj zbog njenog gubitka.

I dalje joj nedostaje mama: Lepa Lukić

I dalje joj nedostaje mama: Lepa Lukić

- Svi koji dobro poznaju Lepu Lukić znaju da se ona i nakon skoro osam godina nije pomirila sa činjenicom da njena majka nije među živima. I pored svakodnevnih obaveza koje ima, Lukićeva redovno odlazi na groblje u selo Miločaj nadomak Kraljeva, gde obilazi večnu kuću svoje preminule majke i lije suze kako bi sebi olakšala bol koja ne jenjava.

U dvorištu svoje kuće  zatekla je Milanku, koja brine o imanju, a  Lepa je odmah zagrlila,  ne skrivajući suze

U dvorištu svoje kuće zatekla je Milanku, koja brine o imanju, a Lepa je odmah zagrlila, ne skrivajući suze

Naslonjena na spomen-ploču, pevačica satima priča sa pokojnom majkom, izveštavajući je o svemu šta se dešava kod nje u životu. Tako je bilo i ovoga puta kada je ekipa emisije „Sladak život“ snimila i uverila u verodostojnost ove neobične priče. S obzirom na to da se u Miločaju još uvek nalazi pevačicina porodična kuća, ona je prvo posetila svoj dom. U dvorištu svoje kuće zatekla je Milanku, koja brine o imanju, a Lepa je odmah zagrlila, ne skrivajući suze - kaže naš izvor blizak pevačici i dodao:

Pevačica je posetila  selo Miločaj pored  Kraljeva, gde je njena  mama sahranjena

Pevačica je posetila selo Miločaj pored Kraljeva, gde je njena mama sahranjena


- I pored teškog bremena koji nosi godinama, ona je gotovo uvek nasmejana i vedrog duha, što su se svi mnogo puta i uverili, jer se pevačica često šali na svoj, ali i na tuđ račun. Zahvaljujući vedrom duhu i uz pomoć prijatelja koji je okružuju, Lepa je nastavila sa pesmom i radom, jer je to upravo želja njene majke - ispričao nam je izvor koji je odlično upućen u celu situaciju.

Inače u novom rijaliti šouu „Sladak život“, koji će emitovanje započeti 30. septembra na Televiziji B92, moći ćete da vidite kako izgleda dan poznatih ličnosti.
Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 27.09.2014 11:37h

    Лепа то је људски што чиниш.Никада мајку нећеш преболети.Мој отац је пре 20 година умро од погрешне дијагнозе?Лечен је од нечега што је лекарка мислила да болује а права болест је узела маха и крај приче.Толико је прошло да никако да се помирим са чињеницом да ми оца нема!

  • leskovcanin Vreme: 27.09.2014 22:22h

    Da su te tukli Leskovcani ne bi ti ni znao gde ti je dupe a gde glava... a leskovcani se ne prodaju za papriku smradino jedna narkomanska !

  • Teodora Vreme: 28.09.2014 09:27h

    Sale, naravno. :)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP