Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OSEĆAJ

Lepa Lukić: Kockam se kada me nešto stegne u grlu!

Autor: | 08.09.2013 - 08:35:00h | Komentara: 3

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić ne priča često o kockanju, ali je nedavno otvorila dušu i ispričala kako nikada u kartama ne vara, ali i da se među njenim kockarskim partnerima nalaze mnogi pevači i glumci.

Otvorila dušu: Lepa Lukić

Otvorila dušu: Lepa Lukić | Foto: Rajko Ristić

- Ja sam žena sa zanimanjem! Ne živim od kocke niti zarađujem kockajući se! Igram kad me nešto stegne, pritisne u grlu...


To je moj izduvni ventil. Ne pijem, ne kradem, ne drogiram se... A kad se okupimo da igramo karte, među nama ima glumaca, drugih pevača, lekara... Što o njima ne pričate? - rekla je Lepa u emisiji “Glamur” i dodala:

- Nemam naslednike, nekog kome bih ostavljala kuće, vile... Imam četvorosobni stan na Čukarici, pun frižider, meni je dovoljno. Imam i visoku penziju. Pa zašto onda ne bih dala sebi oduška da ponekad i zaigram karte? Ja ne varam ljude. A najviše volim da igram remi i blek džek.
Poslednji komentari
  • Laza Vreme: 08.09.2013 14:00h

    Lepa, ili si postala zaboravna, ili pokusavas da svoju kockarsku strast i zavisnost prikrijes, o tvojim partijama se prica, milioni su se okretali u jednoj partiji, sticajem okolnosti nekim partijama sam prisustvovao, i nerazumem zasto pokusavas da to sakrijes kada je opste poznato da vazis za strastvenog i dobrog kockara

  • VECA Vreme: 08.09.2013 21:26h

    SAMO SE NADAM DA CE DOCINA VLAST NEKO NORMALAN KOJI CE UKINUTI TE NEBULOZNE I NICIM ZASLUZENE NACIONALNE PENZIJE. AKO JE NEKOPEVAO OD TOGA JE ZIVO I DOBRO ZARADIO PA NE RAZUMEM STA TO NJEMU NACIJA DUGUJE??? NEMA NISTA LICNO PROTIV LEPAVE, ZENA LEPO PEVA ZARADILA JE MILIONE A STO NIJE ZNALA DA SACUVA TO JE NJEM ICNI PROBLEM. KOLIKO RADNIKA NIJE ZA CEO RADNI VEK U FABRIKAQMA U KOJIMA SE GURALA NORMA NIJE PRIMO[ILO PLATU ZA CELU GODINU KAO ONA ZA JEDAN KONCERT? DAVALI DRZAVI POREZE I ZIDALI BEOGRAD A SADA ZIVE KAO POSLEDNJI BEDNICI SA MALIM PENZIJAMA U STRACARAMA? STA JE DRZAVA MISLILA KAD JE DAVALA TE PENZIJE ONIMA KOJI SU RADILI ILI ONIMA KOJI SU KAO CVRCKOVI CELO LETO CVRCALI A SADA KUKAJU. DAJ NACIONALNU PENZIJU. SRAM IH BILO SVE DO JEDNOGA KO JE UZEO PENZIJU A DA SU MU MILIONI PROSLI KROZ RUKE NA LAK NACIN A NE NA PRIMR U RUDNIKU!!!!!!!!!!

  • hasan Vreme: 15.09.2013 19:08h

    Kraljica narodne muzike?????A i vi iz redakcije umete da baljezgate.Pa ova baba Lepa nikad ali nikad nije bila dobra pevacica.Sada kada je omatorela svaki dan je gledamo na Pink-u.Imala je par pesama koje niko nije slusao ...pogotovu po kafanama,a sada Lepa -Kraljica.Em glupo,em smesno. Iz toga doba Silvana je zerila i palila ali stvarno,njene pesme su i dalje ostale hitovi.Zato o Lepi mozete pisati kao o kockarki,alkoholicarki,ali kao o pevacici molim vas.....nema smisla .Pozdrav

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP