Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SREĆNA

Lepa Lukić: Nemam dece, pa svu svoju ljubav usmeravam na bratanca i njegovu porodicu!

Autor: Blic Žena | 19.04.2014 - 15:00:00h | Komentara: 0

Dok „gazi“ 75. godinu, kraljica narodne muzike Lepa Lukić kaže da se oseća odlično, da često nastupa i da živi punim plućima.

Lepa Lukić

Lepa Lukić | Foto: Petar Marković

Najveća želja koju je imala u životu, da se ostvari u majčinskoj ulozi u njoj je kaže odavno pregorela, ali sin njenog pokojnog brata Rajka sa svojom suprugom i decom ispunjava njeno srce jer joj neizmerno znače.

- Dece nemam, pa sam svu ljubav prenela na bratanca Radeta i njegovu porodicu. Pošto nemam svoje unučiće, njegova deca Milica i Dušan mi zamenjuju sve. Obožavam ih, a i oni mene. Oni su danas veliki ljudi, Mici je 20, a Duletu 23 godine - kaže Lepa.

Ljubav prema bližnjima i pripadnost porodici za Lukićevu je najdragocenija stvar u životu, čemu je učila majka Milosija tokom celog života. Bila je izuzetno vezana i za svog četiri godine starijeg brata Rajka i njegov odlazak teško je podnela.

Poslednja želja Lepine majke, koja je živela 94 godine, bila je da pazi na Radeta, kojeg je Lepa oduvek smatrala svojim unukom. Poštujući majkinu želju, ali i sopstveno srce, pevačica je bratanca i njegovu porodicu doselila u svoj četvorosobni stan u Žarkovu, gde su zajedno živeli četiri godine. Svaku njenu patnju proživljavali su s njom, odnosno delili su i dobro i zlo.
- Oni me odlično poznaju. Bolovali su svaki moj bol, a i ja sam neopisivo nesrećna ako naslutim neku njihovu patnju. Dobro znaju kakav sam čovek, kako sam njihovu decu odgajila i koliko sam im u životu pomogla. Bližih od njih nemam i u svakom trenutku su uz mene - iskrena je Lepa Lukić.

Pre nekoliko godina zvezda ondašnje Jugoslavije je bratancu otvorila restoran „Dva putića“ na Zvezdari i svakog četvrtka u njemu nastupa. Na taj način svojim imenom privlači svoje poštovaoce u Radetovu kafanu i pomaže im da egzistencijalno budu obezbeđeni.

- Pa kome ću ako neću njima, oni su moja krv, moje sve. Šta meni treba više. Sve što imam ostaće njima, a za života ne mogu da dozvolim da im bilo šta nedostaje. Kafana lepo radi i na to sam ponosna. Srećna sam kad vidim njihov osmeh. Više ne živimo zajedno jer su oni sada na Zvezdari da uvek budu tu u kafani, da im sve bude blizu. Ja sam i dalje na Žarkovu i imam svoj mir - kaže Lepa.

Pevačica je od pre nekoliko godina u braku sa Milanom Milanovićem iz Jagodine, koji godinama radi u Kanadi, i par u dogovoru uspešno održava ljubav na daljinu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP