Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PRIPREMA TELO ZA POLJOPRIVREDNE RADOVE

Lepi Mića lepo gori!

Autor: A. Veljković | 31.07.2013 - 23:35:00h | Komentara: 1

Pevač Lepi Mića, poznat po izvođenju patriotskih pesama, za odlazak na bazen ipak ne bira opremu sa etno motivima, u šta smo se uverili kada smo ga zatekli na jednom od gradskih plivališta.

Od kako je pregovarao da uđe u  poznati rijaliti, Miroslav Pržulj na  bazenu „Tašmajdan” sunčao telo na vrelom suncu i sat vreme

Od kako je pregovarao da uđe u poznati rijaliti, Miroslav Pržulj na bazenu „Tašmajdan” sunčao telo na vrelom suncu i sat vreme | Foto: Zoran Ilić

Osvedočeni patriota, koji je ovih dana u žiži interesovanja zbog priča o učešću u „Farmi 5“, mazao je i sunčao svoje “zmijsko telo” na vrelom suncu bez straha da će izgoreti. Mića je skakao u vodu i pokazao kako je i te kako vešt u ovom sportu, ali i da se dobro snalazi kada je poziranje u pitanju.

Što se tiče  „Farme”, ne znam,  biće vremena  pa ću pričati,  sada ne smem

Što se tiče „Farme”, ne znam, biće vremena pa ću pričati, sada ne smem | Foto: Zoran Ilić

Verujemo da je gledao prethodne sezone seoskog rijalitija, te je zbog toga odlučio da svoje telo spremi kako bi i izgledao dobro, ali i imao snage da se pokaže kao vredan i sposoban domaćin. Malo je poznato da ovaj pevač, iako više nije mladić, svakodnevno vežba, a sve to usklađuje sa nastupima koje ima i van naših granica.

Može da izađe na crtu Čaviću: Lepi Mića

Može da izađe na crtu Čaviću: Lepi Mića | Foto: Zoran Ilić


Da li će se u rijalitiju naći neka dama koju će Lepi Mića šarmirati, ne znamo, ali je sigurno da svoje telo i liniju neće pokvariti. A pošto je poznat kao neko bez dlake na jeziku, Mića će sigurno biti atraktivan učesnik rijalitija ne samo fizički. Kada smo ga pozvali da nam prokomentariše da li je boju namacivao za Lisović, Mića nam je rekao:
- Što se tiče “Farme”, biće vremena pa ću pričati, sada ne smem dok se ne okončaju pregovori - rekao nam je pevač.

Lepi Mića

Lepi Mića | Foto: Zoran Ilić

Mića čačkao „alatku“


U trenutku dok je cedio svoj šorts od kupanja, pevač nam je pokazao da u svakom trenutku njegova „alatka“ mora da bude na mestu. Svakako, ovakve nesvesne situacije će mu se dešavati i na imanju u Lisoviću, tako da je ovo premijera nečega što ćemo i u budućnosti gledati, a kako će se snaći sa pojoprivrednim alatkama, ostaje da se vidi.

Poslednji komentari
  • M. Tosic i N. Pazar, Ilidza Srbska Vreme: 01.08.2013 02:31h

    Mico, ne budes li zapevao "Da se Drazin barjak vije" , bices vracen u UPI i odgovarati za propalu firmu zajedno sa Bokserom i kamperom Vitko M. O njima sve znas za: Kristal, V,Bosne i A. Kamp. To te moze skupo kostatai ako o tome ne progovoris....Pozdrav Sjenica

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP