Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

GLUMICA TRUDNA U ŠESTOJ DECENIJI

Ljiljana Jakšić: Otac mog deteta nije vredan pomena!

Autor: A. Radojević | 07.11.2013 - 21:15:00h | Komentara: 8

Dok trenutno prolazi kroz jedan od najlepših perioda u životu i odbrojava dane do porođaja, glumica Ljiljana Jakšić (52), poznata kao Salveta iz serije “Kursadžije”, spremna je da sama odgaja svoje dete, jer ju je partner, kako je rekla, ostavio kada je čuo da je u drugom stanju. Iako će devojčica nositi njeno prezime, glumica ne krije da bi volela da sretne osobu koja će želeti da bude roditelj njenoj bebi.

Ljiljana u drugom stanju

Ljiljana u drugom stanju

 - Kada sam saznala da sam trudna, mi smo razgovarali. On se nije složio sa tim i rekao je da ne želi da bude roditelj. Nije mi bilo strašno i neobično, jer znam mnogo osoba koje ne žele da budu roditelji u tim godinama. Očigledno mi nije dovoljno stalo, pa sam sve mirno prihvatila. U tom trenutku mi nije bilo teško i odmah sam prihvatila ću dalje nastaviti sama. Spremna sam da se borim i svesna sam da će biti teško. Ovo je dar od boga i kao sve darove u životu, ja ću ga ispoštovati. On me nijednom nije pozvao za ovo vreme kako bi me nešto pitao i tako je i bolje. Civilizovano smo se razišli. Ne bih previše pričala o njemu, njegovo ime nije vredno pominjati. On jeste otac deteta, ali će ćerka nositi moje prezime i biću samohrana majka. Sumnjam da će mi se javiti posle porođaja. Ali iskreno, više bih volela da nađem osobu koja želi da bude roditelj i koja će prihvatiti moje dete i biti uz njega. To je važnije od biološkog oca - izjavila je Ljijana koja se trenutno nalazi u bolnici, gde joj lekari rade analize kako bi utvrdili da je sa bebom sve u redu.


- Nisam bila raspoložena za odlazak u bolnicu. Ali morala sam da dođem kako bi uradili analize, ja znam da je sve u redu, jer se osećam odlično. Zaista sam fantastično, nikad lepše se nisam osećala u životu. Između božanstvenog i blaženog, ja ovo stanje nazivam blaženstveno - sa osmehom nam je ispričala popularna Salveta.
 

Biću mama do 5. decembra!

Iako je vest o njenoj trudnoći mnoge šokirala, jer glumica ima 52. godine, Ljiljana Jakšić se oseća odlično, a prvi put će postati mama 5. decembra.
- Termin je prvo bio 29. novembra, ali sada mi kažu da je ipak u pitanju 5. decembar. Ja sam zaista jedna presrećna žena. Ovo stanje je toliko lepo da bih mogla da budem trudna kao Georgina devet godina - kaže Ljiljana Jakšić.

Poslednji komentari
  • Ana Vreme: 08.11.2013 00:24h

    Bravo za Kraljicu Majku! Sve Vam najlepse zelim u zivotu. Od Boga ste blagosloveni. Uzivajte cekajuci malog andjela.

  • Mina Vreme: 08.11.2013 03:07h

    Predivno! Samo napred, hrabra zeno, nema majke koja te ne razume i koja ne bi bila uz tebe! Svaka joj je na mestu, svu joj srecu zelim!!!

  • Sassa... Vreme: 08.11.2013 08:44h

    ... uz duzno postovanje ali ko je nju mogao da .ara??!!!

  • sanja Vreme: 08.11.2013 09:40h

    Samo napred jer to je boziji dar a doticni je dno dna ali sta cemo oni su takvi(bedni i jadni)

  • bb Vreme: 08.11.2013 11:01h

    Prvo zelim vam svu srecu! A drugo, nejasno je to sto kazete za oca deteta, ako ste bili na vestackoj oplodnji znaci da je taj covek ucestvovao u tome pa je cudno da je posle odustao ili ste zaceli sa nepoznatim donorom sto onda iskljucuje svaku odgovornost pomenutog.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP